BREZPLAČNA DOSTAVA 24pcs moda naravnih težki sovražen obesek pravi rastlina, primerek elegantna keychian

Nov izdelek

€21.54

Oznake:

sunglasys ženske rdeča, ekipa srajce carioca, sončna očala x šport, ekipa srajce hrvaška, majice, tiskanje crazy, pot plastični ročaji, tie otroci naramnice, učitelji darila moški, kratka ogrlica nazaj

Lep edinstveno darilo.Izdelek je dobro predstavljene darilo.

Ti vsebujejo pravi štiri clover leaf osebki, ki so zmešani v lastniške razvitih lucite material blok.V lucite blok je kristalno jasno, da omogoča jasno pogled osebek znotraj.Prav tako je praktično nezlomljiv.Deteljo boste dobili pravi in ena od vrste.Niti dve nista popolnoma enaki.

Dostava Info Ladje Čas Dostave Vrstnem redu> 4.66 USD Naročilo ZDA 17-21 Dni Sledenje Sledenje Evropi, Avstraliji, Kanadi 21-42 Dni Sledenje BREZ Sledenja Drugi 35-56 Dni Sledenje Sledenje ŠT.

dostava informacije:

Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail .Kitajska post air mail, običajno bo trajalo 15 - 25 delovnih dni, da pridejo, potem ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih problema bi bilo zamudo nekaj dni.To je lahko do več kot 30 dni .

Če plačilo presega 150 usd , bomo ladja parcela brezplačno prek EMS ( 3-7 dni) in dar.

podatki za plačilo:

prosimo uresničitev vseh vprašanje o postavke jasno pred plačilo , hvala .plačilo mora biti prejeli v roku 1-3 dni od zadnjega dne.Če ti je všeč moj predmetov in želite kupiti več ,pls e-pošto na mene , potem bom dal dober popust in darila .

Nadomestilo Politike:

100% Jamstvo .Če imate kakršno koli nezadovoljstva z našim blagom, ko boste prejeli, prosimo, da samo biti prost v stik z nami v roku 7 dni, lahko nudimo brezplačno zamenjavo ali vračilo kupnine.Vračilo je zadnji dražbi, cena minus Pk-termeptuj.si odbitku odhodkov (poslovnih komisija).Vračilo bo izvedeno, ko se blago vrne nazaj v prvotno stanje.Prosimo, upoštevajte, da kupci morajo zagotoviti elemente, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko se vrne, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, ne bomo plačati kupec polno nadomestilo.Kupec mora poskusiti zahtevo terjatev z logistično podjetje za relativno odškodnine.

Abuot NAS: jaz sem kitajski prodajalec na kitajskem,in imam trgovino v Yiwu.kitajska,in mnogi tujec, kot so moje stvari,tako da sem odprta trgovina v Pk-termeptuj.si,in zdaj moja hči ne Pk-termeptuj.si storitev za stranke,upam, da vsak lahko so veseli čas v Pk-termeptuj.si.

Barvna Neusklajenost:

Rahla razlika v barvi je lahko cuased z nekaj razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja,itd.Vendar, prosimo, kontaktirajte nas, če že vztrajate, da boste prejeli postavke z napačno barvo, mi bo zagotovil hiter odgovor in rešitev.

Številka Modela ključ-verige
Slog Klasična
Obliko\vzorec Kaplja Vode
Kovinska Barva Antique Silver Plated
Fine ali Moda Moda
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
Postavka Vrsta Obeski
Blagovna Znamka YQTDMY
Spol Unisex
Material Smole

Podobni izdelki