Novo Zaščita Zasebnosti Anti-spy Anti-peep Kaljeno Steklo Screen Protector preprečevanje piskanja Film za galaxy s5 i9600 screen protector

Nov izdelek

€4.97

Oznake:

anti vohun samsung s10, anti peep screen protector, zasebnost samsung, zasebnost zaslon patron samsung s20, zasebnost zaščitnik samsung, a70 samsung zaslon, anti vohun samsung, stekla kaliti, galaxy s20 ultra screen protector, stekla vohun

Novo Zaščita Zasebnosti Anti-spy Anti-peep Kaljeno Steklo Screen Protector preprečevanje piskanja Film za galaxy s5 i9600 zaslon protektorstvo - 100% Popolnoma nova in visoke kakovosti, kaljeno steklo LCD zaslon stražar. - Iz kemičnih obdelujejo v realnem steklo, ki ima odlične okno zaslon, visoko občutljivost in udobno dotik občutek. - Površina je anti-predelavo nafte , tako prstnih odtisov in olje ni enostavno, da ostanejo površine, enostavne za čiščenje.Eksplozijam, ki se ne razbijejo na manjše kose , bolj varen kot drugi stekleni izdelek. - Cela preglednost, nežen dotik, ohranitev visoke ločljivosti in živo, ne moti zaslon na dotik občutljivost. - Ponuja težke, trpežne in pregledno površine, držeč LCD zaslona čisto in unstretched. - Enostavna namestitev, brez skrbi, zračni mehurčki ali pridobivanje umazanijo ujet med zaslon in film oblikovanje po Meri za vašo napravo.Paketu : 1 kos *Anti-peeping Kaljeno Steklo Screen Protector for Samsung Galaxy S5 i9600 1 kos * Alkohol Brisa 1 kos * Mikro-vlaken krpica element, brez maloprodajni paket.Obvestilo: Dodatne opreme, Le mobilni telefon ni vključen.

Dostava In Dostava:

- Dobavljamo dostava po celem svetu, razen APO/FPO/varstvo osebnih podatkov Naslove.

- Brezplačno dostavo izdelki so poslane iz Kitajske čeprav KITAJSKA POST Letalom, da bodo prišli v 15 do 30 delovnih dni za večino držav

- Čas dostave je odvisen od cilja in drugih razmere, včasih pa lahko traja do 35 do 45 delovnih dni za oddaljene države.

- Če potrebujete hitro ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas! (DHL/UPS/FEDEX /EMS so na voljo)

Plačilo:

- Sprejemamo Alipay, in vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Garancija & Garancije:

- Smo prijetje izdelka zoper napake v materialu in izdelavi pri običajni potrošnikov uporabo za eno leto od datuma nakupa.

- Vrnitev in povračilo stroškov, je sprejemljiva, ko postavke se delijo med dostava in paket je vrnejo v roku 7 dni po prejemu.Prosimo, bodite potrpežljivi, da počakajte 3 do 5 delovnih dni, da proces vrnete in vrnili denar.

- Če je predmet, je najti napako v 30 dneh, vam bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejeli okvarjen element, ki ga vaš vrniti.

- Vse se vrne, je treba poslati po lokalnem priporočeno pošto ali EMS.Če ste ladje, ki jih DHL, UPS ali drugih, ne moremo ga prejeli zaradi Kitajske po Meri uredbe.Prosimo, kontaktirajte nas za povratni naslov in podrobnosti.Ne prevzemamo nobene vrne brez obvestila vnaprej.

Druge politike:

- Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

- Povratne informacije so za nas zelo pomembna in pozitivne povratne informacije nam bodo pomagale izboljšati naše izdelke in storitve.Prosimo, sporočite nam, če niste zadovoljni z prejema element, se bomo potrudili, da vam najboljše rešitve.

- Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dneva, če ne boste prejeli našega odgovora, vas prosimo, ponovno pošlji vaš e-pošte in vam bomo odgovorili ASAP

- Resen kupec, samo, prosim, postavite ponudbo le, če se strinjate z vsemi elementi.

Pogosta VPRAŠANJA

V: Koliko stane, da se ladja v moji državi?

A: Paket manj kot 2 KG, ki bodo dobavljeni z China Post Letalom, ki je brezplačno dostavo; Če paket je nad 2 KG kupec privoščiti celotnega ladijskega stroškov.

Q: ali je ta izdelek prišel z drobno paket?

O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, Hvala vam!

Q: sem ponovno prodajalec, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj je veleprodajno ceno?

A: Hvala za vaše povpraševanje, Če bi želeli, da kupujejo v velikih količinah, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno!

Paket Da,
Združljiv Telefon Blagovne Znamke Samsung
Z Drobno Paket No
Združljiv Model Št. za Galaxy s5 i9600
Združljiv Samsung Model Galaxy S6
Značilnosti Ultra-tanek
Uporaba mobilni telefon

Podobni izdelki