WOSAWE Nepremočljiva, Windproof Dihanje Kolesarjenje prahu plašč veter plašč kolo jecket dres Kolesarski plašč vetroloma dežni Plašč

Nov izdelek

€15.98

€27.09

-42%

Oznake:

izposoja dež, cycl jakna, človek wosawe, trek kolesa, jope, anorak ženske, izposoja rainwear, prilagođenje moške jakne, moški plašč, d0, zara jeckets

WOSAWE Nepremočljiva, Windproof Dihanje Kolesarjenje prahu plašč veter plašč kolo jecket dres Kolesarski plašč vetroloma dežni Plašč

Ime: Zunanji Kolesarski Plašč

Znamka: WOSAWEModel: BC218

Spol: Unisex

Barva: Fluorescentno zelena, Modra, Črna

Velikost: S, M, L, XL, XXL

Teža :190 G Niz (XXL)

Material :100% POLIAMID

Ustrezno: kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, šport na prostem

Package: PE bagAttached:Oznaka

Značilnosti:

Ustrezno: Nepremočljiva tkanine, ki zagotavlja optimalno veter in varstvo voda, Bolj zračen in lahek.Primerna za dolge in kratke jahanje noč, jahanje, mile cross country,in kratke razdalje dirke kolesarjenje.

Design & Cut:3D in brezhibno cut za zmanjšanje telesne rubing,bolj udobno in fitnes.Nazaj na Dresu sprejme cel kos posebno mrežnega materiala, znoj absorpcije,dihanje in hitro sušenje!

2 Žep: Classic 2 žepi na obeh straneh, enostaven za gospodarstvo predmete.

Cap & Hood: Kapuco z Self-shranjevanje BagReflective

Trak: Odsevni trakovi na zadnji strani, da se zagotovi noč jahanje varnost.Elastični Rob: Elastični pas, lahko provent krpo upglide med vožnjo zelo dobro.

Visoka Kakovost Zadrgo: po Meri zadrgo, je minilo več tisoč krat test na crack in zaljubljen med vožnjo.

Paket vključuje:

1x Zunanji Kolesarski Plašč

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 3 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne uarantee čas dostave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Mi Ladje po vsem Svetu.Vsi predmeti, ki bodo dobavljeni z EMS ,DHL,UPS,HK post .Bomo ladja vaše naročil v roku 1-2 delovnih dni po plačilu izbrisani.

Čas dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Material Poliester
Spol MOŠKI
Ovratnik O-Vratu
Šport Tip Kolesarjenje
Vrsta Izdelka kolesarska jakna, Nepremočljiva, windproof
barve Zelena,Modra,Črna
kraj izvora Kitajske (Celinska)
Številka Modela 418
Vrste Vrhnjih Oblačil Jakne
Funkcija Nepremočljiva
Vrsta Tkanine Broadcloth
Sezona Pomlad,Zima,Poletje,Jesen
Blagovna Znamka WOSAWE

Podobni izdelki