30Pcs Pampe Travo Dekorativne Bele Posušene Rastline Naravno Cvetje Bulrush Poročni Šopek Naravnih Phragmites Communis

Nov izdelek

€7.29

€9.12

-21%

Oznake:

bonsaj, thuja posušen cvet, umetni modri cvet, pampa travo dekor, naravno sušene pampe, artifici cvet, posušen črni gobe, pampa, velika pampass travo, pampe travo velike 140 cm

30Pcs Pampe Travo WhiteDecorative Posušene Rastline Suhih Naravno Cvetje Bulrush Poroko Cvet BunchNatural Phragmites Communis

Informacije o izdelku:

Ime:pampe travo Količina:30pcs Dolžina:skupaj približno 60 cm,dolžina cvet glave je približno 30 cm Barva:roza、bela、Primarnih barv Ujemanje predlogi: Lahko postavi sam v vazo, lahko opremljeni z keramične vaze, rattan vaze, steklene vaze, lesene vaze, lahko tudi v kombinaciji z drugimi seno, lahko pakira tudi z drugimi cvetja in rastlin, učinek je zelo dobro!(Je vaza je na voljo v trgovinah)

Pozornost:

1.Opomba-dal v toplem soncu nekaj ur, plume dejansko bo fuller spet kmalu. 2.V plume zlahka pade malo, ko shake močno, je naravna funkcija. 3. Pampe trave so vse naravne materiale, in tam bo barva razlike in majhne napake v različnih paketih, vendar bomo preverite jih pred odpremo, da se zagotovi, da lahko imajo dobro izkušnjo nakupovanja. 4.Uporaba visoko kakovostnih cvetje za barvanje in suho. 5.Trajnost, resnično in naravno kot umetno cvetje, se lahko uporablja neprekinjeno več kot eno leto, ne velja sezonska omejitev, običajno ne zbledi.

O logistiki

Zaradi vpliva covid-19, mednarodne lete in logistika se lahko odloži, ki je razmere, s katerimi se srečujejo vse prodajalce.Pk-termeptuj.si določa, da je skrajni rok za logistiko je 90 dni za naročila, ki se začne 1. Maju (za večino držav, ki prispejo v roku 30-60 dni).Če stranke še vedno ne prejme blago v roku 90 dni, smo lahko zaprosijo za vračilo.Zahvaljujemo se vam za razumevanje, bomo premagali to težavo Čas. 1. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, sveti 5 zvezdic v času ocenjevanja. 2. Če je paket izgubljen ali poškodovan, se obrnite na nas v času in vam bo dal zadovoljive rešitve.

Izdelek slog Simulacija Cvet
Skupna Dolžina 60 cm
Cvet Slog Pampe Travo
Vrsta Mala reed kup
Priložnosti Poroka
Razvrstitev Ponaredek cvetje
Plume dolžina 25-30 CM
Material bulrush
Poreklo CN(Izvora)
DIOD 30pcs
Occasion3 Doma Dekoracijo
Occasion2 Stranka
Slog Posušeno Cvetje

Podobni izdelki