Električni Vonj zraka, pralni Za restavraciji ,Hotelski Avli vonj olja sistem z daljinsko upravljanje Telefon

Nov izdelek

€85.05

€89.52

-5%

Oznake:

zrak purifi, zrak očisti za dom, uv led zraka čistilec, zračni filter xiaomi, vonj zraka, pralni 500, hotel vonj, zrak očisti xiaomi, pneimo, električni vonj, Kubičnih Cirkonij

Električni Vonj zraka, pralni Za restavraciji ,Hotelski Avli vonj olja sistem z daljinsko upravljanje Telefon

OS-5 je plastičnega materiala, z modi, lep videz in s hladno spray tehnologije.Njegov vonj je svež in čist, je atomizacijo delci več lažji in difuzijo učinek več bolje.Vezja velja inteligentni WiFi sistem daljinskega upravljanja z neodvisno nastavitev gesla za funkcijo, ki omogoča bolj inteligentni in priročno..

Značilnosti Izdelka

1.Vgrajeno Aplikacijo sistema, Podporo Daljinski upravljalnik to, kje ste 2.Premakljiv delovni čas in vonj intenzivnost nastavitev 3.Geslo za zaščito nastavitev 4.Ogrevanje, prezračevanje /AHU connectable sistema 5.Notranji ventilator podporo vonj širijo bolj enakomerno

Certifikati

Vse naše pralni prihajajo s CE,FCC in Roš certifikati

Povezane Porducts

Pakiranje in Dostava

DHL, EMS, Fedex, UPS, in po Morju, so na voljo v našem Podjetju.Pomagali vam bomo izbrati najcenejši ladje način, v skladu z blagom težo .

Prednosti Podjetja

Naročilo Storitev 1.OEM in ODM storitev so avilable . 2.Strokovni poprodajnih storitev ekipa , stroji uživajte 1 let omejena garancija 3.Čas dostave je 3-30 dni(odvisno od vaše količine) 4.R&D oddelka za raziskave in dizajn stroja glede na stranke zahteva.Poprodajne Storitve Mi bo zagotovila brezplačno popravilo v roku enega leta od prodaje za naše proizvodnje,ne pa tudi poškodbe od dodatnih dejavnikov.Če je kaj narobe, se zgodi po enem letu,smo tudi lahko zagotovi plačal popravilo.Kakorkoli že,bomo lahko poskrbeli izdelkov v življenju čas.

Pogosta VPRAŠANJA

1.Je vaš električni vonj difuzor lahko nastavite delo in počitek čas, da nadzor vonj gostota zraka?Da, lahko nastavite delovne intervale in ostali intervalih, in tudi na delovne in stop delovni čas vsak dan.Na primer, lahko nastavite električni vonj difuzor delo 30 sekund in počitek 30 sekund od 10: 8pm vsakdanje. 2.Kaj je material za vaš električni vonj difuzor?Da je dobro uporabljati za diamond serija design, zunanji pokrov dišave difuzijo sistem, ki je narejen iz kovine, znotraj pa so v mnogih električnih delov iz Al in drugih kovin. 3.Kako za čiščenje stroj?Firsly,vzeti steklenico;drugič,izpolnite gori alkohola v kovinski steklenico in jo očistite;tretjič,ko steklenico je očiščena prosimo, da izpolnite sveže alkohola v steklenico in jo namestite v stroj in odprite moč za 10 minut, da očistite stroj;na koncu,ko stroj pere, izključite napajanje. 4.Je olje mogoče ponovno napolniti?Da, eterično olje lahko ponovno ne napolni.Ampak samo čista eterična olja lahko uporabite za difuzor, vode ni mogoče dodati v računalnik.

Moč (W) 10W
Slog Čistilec Zraka
Napajanje Enosmerni Tok
Certificiranje FCC
Zmogljivosti 750 ml
Ime Izdelka vonj zraka, pralni
Funkcija Dišeče
Namestitev Prenosni&wall-mounted
Zmogljivost (CFM) 750
Teža 7kg
Napetost (V) 12V
Hrup ≤45dB
Uporaba Pogoj Komercialni
Količine Zraka 301-400m3/h
Številka Modela OS-5
Vrsta Zrak Ionizer
Uporaba Področje >61㎡
Anion Gostota ne lonizer
Uporaba 2500 kubičnih metrov
Blagovna Znamka Ouwave
Covearge 2000 do 3000 m3
Vir Napajanja ELEKTRIČNI

Podobni izdelki