Zaščitni Ogenj TV Primeru Zajema Silikonski Rokav Shockproof Anti-Slip Zamenjava za TV Palico 4K Daljinsko Nadaljevanje

Nov izdelek

€3.66

Oznake:

fluvalinate za čebele, pokrov ogenj tv, primeru tv, ogenj stick, ogenj palico tv, telstra tv 4k, polje tv, veliko chromecast, amazon firestick 4k, 2 držijo pokrov

Dobrodošli v naši spletni trgovini,smo tovarni direktno prodajo,

Uživali boste dobro kakovost in najboljše storitve!

Vse več vprašanj,pls, vas prosimo, da stik z mano.

O Izdelku Pakiranje & Pošiljke:

Pakiranje: Naši izdelki so pakirani tudi za pošiljko.

Pošiljke : Prosimo, prepričani, da je logistika nudimo varno in zanesljivo,Bomo dostave blaga v 48 urah po prejetem plačilu.

Obvestilo : Preden začnete uporabljati ta sijaj primeru, Razkritje je v luči, za dolgo časa, da bo sijaj svetlejši v temi.pokrov LE sveti v temi.

Specifikacija:

Tip: Dodatki

Material: Silikon Barva: Modra,Črna, Rdeča,Zelena,Svetlo Modra,Roza,Oranžna,Vijolično Pakiranje : 1 x Zaščitno pokrivalo

INFORMACIJE O IZDELKU:

【Premium Silikonski Material】 : oddaljeni primeru požara tv palico so izdelani iz okolju prijaznega silikona, mehko in trajne, neškodljiv za vaše hišne ljubljenčke, otroke in družine.Nazaj ima anti-slip teksturo design, ga lahko zaščitili pred nenamerno pade in dodaja, oprijem na daljavo, za zagotovitev več varnosti za Požarno TV Palico daljavo.

【Odlično Prilegajo】 : Ta daljinski primeru se gladko prilega in debeline, je ravno prav.Zaščitno ohišje je posebej oblikovana za vaš Ogenj TV Palico (2. Gen), Ogenj TV Palico 4K, Ogenj TV Kocka, in Amazon Ogenj TV (3. Gen, Obesek Design).Prosimo, upoštevajte: Ni združljivo z Alexa Glas, Odd. za Ogenj TV Stick (1. Gen) ali osnovna Amazon Ogenj Daljinski upravljalnik TELEVIZORJA.

【100% Garancijo na Zadovoljstvo】: Vaše zadovoljstvo je naša prioriteta, vam nudimo 90-dan polno vračilo ali vrniti in strokovne storitve za stranke.Če imate kakršne koli težave z tem primeru, vas prosimo, da sporočilo nam, mi pa zagotoviti, da vsako nezadovoljstvo ali vprašanja kakovosti bo treba rešiti, če se obrnete na nas.(Samo Silikonski Pokrovček, se Ne Vključujejo Daljinsko upravljanje).

Uporaba Zaščitni za Ogenj TV
Material Silikonski
Poreklo CN(Izvora)
Slog Sodobno
barve Modra,svetlo zelena,Modro nebo,Črna,Bela,Rdeča,Oranžna
Značilnosti Na zalogi
Številka Modela ogenj tv

Podobni izdelki