MANILAI Big Imitacije Pearl Obesek Ogrlice Za Ženske Debela Vrv Nastavljiv Izjavo Chokers Ogrlice Modni Nakit Nova

Nov izdelek

€3.75

€5.35

-30%

Oznake:

izjava necklac, močen ogrlica za ženske, big strapon, necklac, 100 palčni biserna ogrlica, chuky verige ogrlica, dst biserne ogrlice, choker necklac, zavese cev, vroče seksi ženske, foto

Plačilo:

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bodo izdani z originalno način plačila.

Hvala, ker ste.

1. Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami,z veseljem Bomo storiti enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije, vam ponujamo najboljšo storitev.

Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo o vrstnem redu .Bomo poskušali naše najboljše, da odgovor se vam v 12 urah.Hvala za vašo podporo !

Pearl Obliko Popolnoma Okrogle
Obesek Velikost 4 cm
Fine ali Moda Moda
Slog Obesek Ogrlice
Slog 3 Simulirani Biserne Ogrlice
Priložnosti Sodelovanje , Darilo , Stranka,Wlfare
Postavka Vrsta Ogrlice
Velikost Perimeter
Blagovna Znamka MANILAI
Številka Modela CE4817
Obliko\vzorec KROG
Slog 1 Choker Ogrlice
Slog 4 Izjava Ogrlice
Teža 56Gram
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Pearl Tip Simulirano-pearl
Kovine Tipa Železove zlitine
Material Biser
Stil 2 velika ogrlica
barve Črna , Siva , Srebrna , Zlata,
Spol ŽENSKE
Veriga Tip Vrvi, Verige

Podobni izdelki