Sončna očala Gledajo Nakit Polje 9Slots Watch Primeru za Moškega, Ženske Steklo, ogledalo iz Ogljikovih vlaken usnje 6+3Eyeglass Reže Škatla za Shranjevanje D30

Nov izdelek

€37.38

€53.39

-30%

Oznake:

boho nakit polje, nakita organizator shranjevanje, moški shranjevanje očal, watch primeru st, karbonski okvir, ogrlica akril prikaz primera, ibso watch, moda pazi, polje watch, pazi, škatle za shranjevanje prenosni

Opis:

Značilnosti:

* UPORABNO za SHRANJEVANJE: Obstaja 6 blazino reže za gledanje zaslona in 3 oddelkov za eyeglass ali sunglass, zbiranje, delilnik plošče v eyeglass območje za shranjevanje, so odstranljive in se lahko uporablja kot nakit polje, dobili nakit skupaj in da vaš predal urejen.

* OBČUTLJIVO DESIGN Z LUKSUZNIMI: Črna in eleganten videz z lepo stekla vrhu naredi elegantno watch primeru ujemanje oblači popolnoma, lahko vidite ure znotraj jasno skozi steklo vrh in se odloči, katero obrabe.

* STROŠKOVNO UČINKOVITA: gledati organizator površina prekrita z ogljikovimi vlakni usnja, dobro opravljeno šivov, zelo čvrsto, blazine so narejene iz PU usnja in gobo blazine, opremljanje za različne watch sloge ali velikosti in preprečiti, pred vlago, prah in udarce.

* MASIVNO ROČICO & KOVINSKE SPONKE: Tam je trmast kovine, spona podpore, ki pomaga, da se vrh propped odpri.Sponke je enostavno odpreti in zapreti v sekundah z eno roko, zaščito watch shranjevanje od tega, da razveljavilo za hišne ljubljenčke.

* LEPO DARILO IDEJA: Z eleganten videz in pozoren modela, v tem primeru je super za osebno uporabo, trgovino zaslon in dekoracijo doma.Bo idealno darilo za rojstni dan, valentinovo, poroko, Božič in Novo Leto.

DODAJ V KOŠARICO!Potrebujete potovanja-velika watch nakit polje za vašo več nakita.Ko greste na potovanje ali počitnice, različne nakit za različne nosljivi vrste!

Specifikacija:

Model: 9 Reže

Velikost(d x Š x v): 35*20*9 cm

Barva: Črna, Rjava

Material: PU Usnje

Paket Vključuje:

1 X Watch Nakit Polje

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka PMS
Škatle & Primerih Materiala Usnje
Postavka Višina 9cm
stanje Novo z oznakami
Številka Modela 270203
Slog Modni & Priložnostne
Material Usnje
Primer Oblike Pravokotnik
Element Širina 20cm
Postavka Dolžina 35cm

Podobni izdelki