Pisarniški Stol Vrtljiv Fotelj Ergonomska 140° Nastavljiv Računalnik Dela Ostali Stoli Z Naslonjalom Za Glavo Ledvene Podpore Noge Doma

Nov izdelek

€84.23

€129.58

-35%

Oznake:

ergonimic pisarniški stol, stol za noge, očesa pisarniški stol vzglavnik, roza gaming stoli, moški računalnik, offic tabela, urad za delo stol ergonomski, mac ličila stol, fotelj sodobne, ameriški pohištvo, barski stoli

Udobje očesa pisarniški stol: stol premajhen, ni primerna za ljudi, večji od 180 cm.Računalniški mizi stol je prekrita z visoko gostoto mreže, ki omogoča zraku, da kroži, tako da ostanejo kul, medtem ko je sedel.Oblazinjeni sedež razporeja hip tlak in vam zagotavlja udobno sedenje izkušnje v času delovnega časa.

Zagotavlja vse udobje: pogon na naslonu za stopala, dal noge gor, nagib stola nazaj 90-140 stopinj in se sprostite polno užitka.10 cm debel oblazinjenje sedeža blazine ter noge, da to nastavljiv pisarniški stol edinstveno udobno.Ki jih GLS, ki se izvajajo v pribl. 3 - 5 dni.

Ergonomska mizo stol: Ta pisarniški stol ima ergonomsko izboljšana struktura, ki se prilagaja vašemu telesu popolnoma očesa stol in zagotavlja ustrezno podporo za svoje vratu in ledvenega dela hrbtenice.Zmanjšuje poškodbe in sevov na hrbtenici, zaradi pomanjkanja gibanja.

V celoti nastavljiv vrtljivi stol: fleksibilno in nasloni za roke spremenite svojo obliko skupaj z naklona.Naslonjalo se lahko prilagodi gor in dol za podporo svoj pas.Prosimo, upoštevajte,: Potegnite ročico navzgor za prilagoditev nagiba, navzdol, da zaklenete položaj.

Enostaven za namestitev: zaradi predmontirano gradnje, potrebujete le dve fazi zbiranja.Nasveti: Če naslonjalo ne kliknite na mesto, to je zato, ker to ne sedijo skozi luknjico na zadnji strani.Morda boste morali uporabljati nekatere sile, da bi ga v celoti skozi luknjo režo.To bi moralo biti cca. 1,5 cm z druge strani.

Slog Vrtljivi Stol
Je Vrtljiv Da,
Velikost 58.9*52.1*111cm
Kovina Tip Aluminij
Splošne Rabe Komercialni Pohištvo
Z Ograje Da,
Zložen No
Vrsta Pisarniško Pohištvo
Material Kovine
Z Valjčki Da,
Posebno Rabo Pisarniški Stol
Višina Naslonjala =125 mm
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki