Oddelek za kmetijstvo in ES-certifikat za Ekološko pueraria koren ekstrakt 20:1 puerarin Daidzeine Organskih Kudzu Koren Ekstrakt 20:1 Pueraria Mirifica

Nov izdelek

€13.56

€15.58

-13%

Oznake:

naravni pueraria mirifica povečanje olje, pueraria mirifica človek, original pueraria mirifica olje, pueraria mirifica kapsule tajska, krema rastejo prsi pueraria mirifica, pueraria mirifica holland barrett, pueraria mirifica krema za prsi, pueraria dvig prsi, črna pueraria mirifica kapsula, pueraria mirifica krema za povečavo prsi

Uvod Ime Proizvoda: Organska pueraria root extract

Latinsko Ime: Pueraria lobata (Willd.) Ohwi

Del, ki se Uporablja: Koren

Specifikacija: 20:1

Videz: Rjav Prašek

Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in se izognili svetlobe in toplote.

Rok Trajanja: 2 Leti Funkcij 1. ekstrakt pueraria lahko širijo krvne žile, poveča koronarni pretok krvi,antithrombotic učinek.

2. ekstrakt pueraria ima izvajanja funkcije zavira združevanje trombocitov, zmanjšanje viskoznosti krvi in spodbujanje krvnega mikro-cikel.

3. ekstrakt pueraria ima vpliv na zmanjšanje miokardni poraba kisika,krepitev miokardni krčenje sile in zaščito miokardni celic.

4. ekstrakt pueraria lahko poveča odpornost in zavira raka celic.

5. ekstrakt pueraria se uporablja za zdravljenje nenadna gluhost posamezne skupine.

6. ekstrakt pueraria lahko zmanjša tveganje za bolezni srca in ožilja.Aplikacije 1. Uporabljajo v živilih področju, puraria isoflavones lahko uporabljajo v živilih in zdravstvenih izdelkov,za zniževanje krvnega tlaka in krvnih maščob; 2. Uporabljajo v farmacevtskem področju,kot nekakšen Kitajski medicini vbrizgavanje, puerarin je skupna zdravilo za srce in cerebrovaskularno boleznijo; 3. Uporabljajo v kozmetiki področju .Poreklo surovin za Ekološko pueraria root extract

Naše Pueraria Mirifica Ekstrakt 20:1 razmerje, kar pomeni vsak obrok je 20-krat bolj koncentrirana kot Pueraria Mirifica .

Pueraria Mirifica Ekstrakt 20:1 Koristi za Zdravje Je bilo študij, naredil kažejo, da pueraria mirifica lahko koristi številne zdravstvene pogoje: Mena To stanje povzroča različne neprijetne simptome, vključno z vroče utripa in nočno potenje.Tam je bil študijo, opravljeno na Tajskem, kjer je skupina žensk, ki so imeli pueraria mirifica dodatek za en mesec.Ob koncu študija, predmeti opazil znatno zmanjšanje nočno potenje in vroče utripa.V resnici, veliko žensk, ki so se začeli opažati izboljšanje v roku enega tedna.Pueraria mirifica vsebuje spojino, imenovan miroestrol.Raziskovalci menijo, da je to aktivna sestavina za lajšanje simptomov menopavze.Nizek Libido Pueraria mirifica dokazano je, da poveča spolno slo.To je lahko tudi povečanje vaginalne vlage.Osteoporoza Osteoporoza je drugo stanje, ki je zelo pogost v post-menopavzi.To stanje povzroča kosti, ki postanejo šibke in krhke, zaradi česar so bolj nagnjeni k lomljenju.Pueraria mirifica je dokazano, da izboljša skeletne zdravje, ki lahko zmanjšajo tveganje za osteoporozo.Raziskovalci verjamejo, da fitoestrogene v pueraria mirifica so pomoč pri boju proti osteoporozi.Ob pueraria s kalcijem, kot je priporočljivo za pomoč absorpcije, bi še dodatno pomaga v boju proti osteoporozi.Staranja Pueraria mirifica je odlična izbira za ljudi, ki želijo, da seveda boj proti staranju.To dopolnilo vsebuje flavonoidi in miroestrol spojin, ki so se vsi izkazali za učinkovite za boj proti staranju.Zmanjšanje sive lase in celulita, poveča energijo, izboljšala spomin in boljši promet, so samo nekatere prednosti, ki jih ljudje so poročali, po tem, pueraria mirifica.Povečanje prsi Ženske, ki iščejo alternativno možnost za povečanje prsi pogosto obrnejo na pueraria mirifica.Ena študija je predlagal, da 70 odstotkov žensk, ki uporabljajo pueraria mirifica obvestilo povečanja svojo velikost prsi.Ne samo, da poveča velikost prsi, vendar je lahko tudi zmanjšanje videza strij.Izboljšanje Kože, Pueraria mirifica pomaga hidrat kožo in spodbudijo nastajanje kolagena.To vam zdravo, bolj mladostnega videza polti.Pomaga tudi zaščito proti gubam.Tam je bila študija, objavljena v Journal of Plodnost in Sterilnosti v letu 2005. Ena skupina žensk, ki je bil naprošen, da estrogen dodatek, medtem ko je druga skupina je dobila placebo.Rezultati študije so pokazali, da ženske, ki je estrogen dopolnilo imelo manj gub kot skupina, ki je placebo.Kot že rečeno, raziskovalci verjamejo, da je človeški estrogena in fitoestrogene imajo podobne učinke na telo.Hujšanje Pueraria mirifica lahko učinkoviti za zmanjševanje apetita, ki lahko pomagajo doseči vaš cilj težo.Naši organski proizvodi, ki so jih potrdili Kiwa-BCS v skladu z EU in USDA organic predpisi.Mi bo vedno pošlji vsake serije vzorcev tretjih oseb, vključno z Eurofins, SGS, Alex Stewart za ostankov pesticidov, težkih kovin, mikrobiologija, aflatoxin, PAH, SO2 testiranje.

Morali bi velike količine naših izdelkov?Mi bi z veseljem na pomoč!Stopite v stik z našim Večino ministrstva, da bi razpravljali o podrobnostih.

info na dbforest.com

Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
Vrsta Magnetni Toe Obroč

Podobni izdelki