MOJ-60 rob lepilka pralni dvostransko lepilo lesnoobdelovalnih PVC robni

Nov izdelek

€198.94

€248.67

-20%

Oznake:

robni pralni knjiga, robni oblika stroja, lesnoobdelovalnih prenosni robni stroj, baker, ki tvorijo stroj, a4 mapa mape, rob gluer, prenosni rob lepilka stroj, pvc robni rezilo za rezanje, les robni rezalnik, woodwork

Dobra novica!Za izboljšanje odjemalca, ki kupuje izkušnje, ki smo jih odprli, ruske in Evropske tujini skladišča dostavne službe.Čas dostave od ruske skladišče: 2~10 dni Dobavni rok iz Evropskega skladišča:2~7 dni (od Španije) na Voljo Evropskih držav:

Španija,Portugalska,Francija,Nemčija,Belgija,United Kindom,Poljska,Italija,Danska,Avstrija, Nizozemska,Slovenija,

Madžarska, češka,Luksemburg,Slovaška,ŠVICA,IRSKA, BOLGARIJA,ESTONIJA,FINSKA,

HRVAŠKA,LITVA,LATVIJA,ROMUNIJA,ŠVEDSKA,GRČIJA,MALTA?.če shipping iz naše ruske skladišče/Evropskega skladišča,

Strankam NE bo treba plačati nobenih dodatnih davkov, Prihranili denar in poda več, hitreje, Hitreje!Dobrodošli nove in stare stranke naročajo!

MOJ-60 dvojno stranicami lepljenje prenosni rob lepilka pralni lesnoobdelovalnih PVC robni

Prenosni Rob Lepilka Podpira vse vrste Robni materialov, primeren za vse okvir, oblike, omogoča robni za širok razpon dolžine, širine in debeline.Zanesljive komponente in lahek, učinkovit kakovost po ugodni ceni.

Imamo 220v in 110v dva tipa, prosimo, izberite pravo vrsto, ko oddate naročilo.

Model MY60 Ime robni pralni Napetost 220V/110v Frekvenco 50Hz Skupna Moč 720W blagovne Znamke, YOMO moč Motorja 15W Min premer 45mm Max opredelitve Višine 10~50 mm Max robni Debeline 0.3~3,0 mm Delovna Temperatura 120~180 stopinj Vrsto način Dvojno lepilo Hitrosti 0~5 m/min teža stroja 10 kg Pakiranje velikost 38*36*43 cm bruto teža 16kg

Če boste potrebovali več kot 2 kosa, cena je lahko razpravljali, Dobrodošli na debelo!

MOJ-60 Prenosni Večnamenski Robni pralni slike:

Različne svečke na možnost:

1.Evro Vtič 2.Ameriški Plug 3.Kitajski Plug

povejte nam, katero vrsto vtiča, ki jih potrebujete, ali se bomo poslali enega vrste naključno .

Paket vključuje: 1pc Prenosni rob lepilka

1set delovna miza

1pc orodje vrečko

1pc manaul

2pc ročno stikalo

2pc Rezervnih varovalk

1set notranji šesterokotni ključ

1pc nastavljive klešče

1 vrečko termoplastična lepila(about300g)

Naše Skladišče, weclome Distributer

Plačilo 1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije,Paypal, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila ali naročila, bo zaprta!! 3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite ponovno

Pošiljko 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8. Čas dostave:express 5~20days, kitajska pošti 30~60days

Garancija Vsi izdelki so bili preverjeni in pakirani v dobrem stanju pred odpremo.V primeru, da element, ki je v okvari, nas obvestite v roku 30 dni od prejema, jo bomo nadomestili z novo.Ni Nadomestila so na voljo.Kupci, ki morajo plačati za vrnitev stroškov in bomo plačati stroškov za ponovno pošlji.

Povratne informacije Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Stranka NI.1, Vaš satisfication je Naš Cilj !!!!Zadovoljni z nami, vas prosimo, da nas Petimi Zvezdicami Povratne informacije!!! !

Bruto teža 16kg
Robni širina 10-50mm
Številka Modela moj-60
Skupna Moč 720W
Certificiranje CE
Lepilo lonec, prostornina 570ml
Poreklo CN(Izvora)
Robni debeline 0.3-3 mm
Hranjenje hitrost 0-5m/min
Moč Motorja 15W
pakiranje velikost 38*37*43 cm
Vrsta Robni Stroj

Podobni izdelki