A4 Tri Ravni Zatemniti Led Luči Pad,Tablični Orodja Diamond Slikarstvo Pribor Diamond Vezenje Zaščito Za Oči A5 Velikost

Nov izdelek

€3.24

€4.27

-25%

Oznake:

kopiranje led, 101 led, a2 tablet, lcd pisanje, odbor tatoo, 1920 x, kopiranje tablet, artcraft a4, tablo narišite, risanje machin

A5 LED Luči Umetnosti, Risanje Kopijo Sledenje Tatoo Polje Odbor Pad 3.5 mm Slim w/USB Kabel

Specifikacija:

Ime izdelka: LED Luči Umetnosti Odbor Pad

Material: Akril

Lumen: 1800 ~ 2100 mcd

Led barvna temperatura: 10000~13000

OFF/ON: Dotik Zaslonska

Delovna Napetost: DC 5V

Vmesnik: mirco-usb

Dolžina kabla :150 cm

Velikost:240*150*3.5 mm (Ca. 9.45*5.9*0.14 palcev)

Model:

A. Stepless Prilagodite Svetlost

B. 3 Stopnje Svetlosti

C. Št Svetlosti Zaslona

(Prosimo, sporočite nam Model, ki ga želite.Lahko PUSTITE SPOROČILO NA VAŠ PAYPAL UPOŠTEVAJTE, da nas obvestite. )

Proizvaja Svetlo in Celo Belo Svetlobo !

Značilnosti:

- A5 LED luči polje risanje, prerisovanje ploščo, ki vam daje jasnejši in svetlejši pogled v stenciling, risal, tetoviranje, risanje, diamond slika, X-ray ogled & itd.

-Vid-zaščitene tehnologije z enotno in nežno razsvetljavo, neškodljiv za oči.

-3.5 MM Ultra tankih in lahkih uteži, ki omogoča prenosne

-Touch senzor, stikalo, design, možnost zatemnitve, vklop/ izklop in nastavitev svetlosti enostavno samo z rahlim pridihom

-Delovna površina je izdelana iz akrilnega stekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in optimalno osvetlitev

-Super svetle & eco-prijazen LED zagotavljajo izjemno nizko kalorično vrednost in dolga življenjska doba

-Odpravljanje utripanja slike & brez sevanja, dobro za tvoje oči še posebej dolgo-urni delovni

-Strokovne kopijo v animacijo, risanka, tatoo sledenja, obrti projektov, tkanine design, fotografija in film, itd

-Polnjenje prek kabla USB, se lahko povežete z močjo banke ali računalnik kot napajanje, priročen za uporabo.

Uporaba:

Strokovno kopijo v Animacijo, Risanka, Tatoo sledenja, obrti projektov, tkanine design, fotografija, film drsnik prenos;strokovno spremljanje v zaprtih prostorih, arhitektura, oblikovanje in risanje.

Uporabniki Priročnika:

1.Odstranite zaščitno folijo od spredaj pred uporabo.

2.Naš izdelek vmesnik je zelo močna, prosimo, bodite pozorni, da kabel USB priključek (MIC glavo) med uporabo.Zvijanje kabla USB je prepovedano, sicer bo povzročila škode na to, vodilni na svetlobo bliskavice na krovu, slab senzor dotika in ne glede na izdelek, če se to zgodi, vas prosimo, spremeniti novo Android kabel USB.

3.Če lučka flicking po vklopi, to je normalno stanje lahko posledica pisanja ne ustreza izdelek.Lahko rešili problem z nadomestitvijo polnilnik za polnjenje zaklad ali računalnik vmesnik.

Opomba:

1.Smo zagotoviti jasne slike, meritve, kadar je to mogoče.Prosimo, preverite, kolikor je mogoče, poskrbite, da element je tisti, ki jih potrebujete.

2.Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.(1 palca=2.54 cm)

3.Ne obstajajo navodila, vključena v ta komplet.Če želite vedeti, kako uporabljati oziroma namestiti,se obrnite na nas po E-pošti.Mi bo zagotovila pomoč, kolikor je mogoče.

4.Barva dejanske elemente lahko nekoliko razlikujejo od seznam slik zaradi različnih zaslonu računalnika, hvala za vaše razumevanje.

Paket Vključuje:

1 x LED Kopijo Odbor

1 x USB kabel

1 x Navodila

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo je treba vložiti v 15 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora biti zaključen v 15 dneh.

{infomodule}

Postavka so dobavljeni v roku 5 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.Če ne morete priti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev:

Če element DOA(Dead Prihoda),Kupci Lahko vrnete v 14 Dneh,Smo bo Zamenjal z Novo postavko ko bomo prejeli DOA element.Obrnite se na nas, Preden boste poslali element nazaj

Garancija:

Vse element, ki Prihaja z Osnovno 3 Mesec Prodajalci Garancijo,če je postavka napako v 3 Mesecu,vam Bomo ponudili zamenjavo withour dodatno Polnilnik(vključno ladijski promet pristojbina)Po tem, ko smo Prejme Okvarjenega izdelka.

Če element v Okvari po 3 Mesecu,se Kupci še vedno lahko pošljete nazaj,Bomo v stik z dobaviteljem ali Fabrika za Garancijo.Kupci Morda Morali plačati za Ladijski promet pristojbina Za ponovno pošlje nadomesti element.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Vrsta Digitalni Tablet
Certificiranje NOBEN
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka LEORY

Podobni izdelki