Novo Telo Oblikovalec Pasu Trener Korzet Pasu Pasu Hujšanje Modeliranje Trak Pasu Shapewear Hujšanje Korzet

Nov izdelek

€2.98

€3.56

-17%

Oznake:

trebuh podporo pasu amazon, band trebuh, baby porodniškega pasu, Prsi Podporo Band, vintage porodniškega pasu, poporodna shapewear, band noseča, nosečnost trebuh podporo pasu, rojstvo porodniškega pasu, poporodna

Material:Poliester,Najlon,Spandex

Nadzor Ravni:Srednje

Shapewear:Pas Cinchers

Tkanine Tip:Broadcloth

Okras:Noben

Debelina:Standard

Nespodobno Slike:Št.

Spolnost:Št.

Specifikacija:

1. To poporodna podporo traku je zelo udobna in mehka, primerna za vse dan nositi.To zagotavlja dobro podporo za poporodno in stisne vse skupaj.Morda ste zaskrbljeni, da je težko nositi, ker ni nobenih gumbov ali zadrg, vendar je enostaven za stran.Pred uporabo prosimo, operite po porodu belly band s čisto vodo.Pomaga pravilno držo.Ne bo roll, zelo udobna in zračna za nošenje.Lahko nosite pod obleko.

2. Ta pas oblikovalec zagotavlja trdno nadzor, ne samo za glajenje, trebuh po porodu, skriva trebuh maščobe, ampak tudi za glajenje kože in dodal lepo obliko nazaj.Pomaga postavite vaše telo v mestu in pomaga vaše telo vrniti v nosečnosti.To bo prisili, da obnovi svoje drže, sedi pokončno, in ostati pokonci.

3. To pomaga preprečiti nekatere iz kože, ki prihajajo iz dna trebuha traku.Pas lahko uporabijo tudi pod obleko, pomaga za lajšanje držo in bolečine v hrbtu.Če ste vztrajni, bolečine v hrbtu zaradi velike prsi ali drugih vzrokov za bolečine v hrbtu.To bo podpira vaš hrbet in da ga tesen dovolj.

4. Pas, ki ni zaprt, po rojstvu, ki se lahko uporablja kot poporodna pasu.To je priročen način za stiskanje trebuhu, še posebej zadnji del vašega otroka.In dolžina je 28 cm.Tako dolgo, dovolj za pokritje celotnega trebuha in pomoč, da povzroči kletko in bolečine v hrbtu.To krpo lahko uporabljate po operaciji.Obstajajo 4 prilagodljivi okviri, da bi preprečili premikanje, in jekla podloga pomaga, ne skrči.Korzet turistov v kraj, čez dan in ne skrči ali roll up

5. Ti pas, usposabljanje hlače so zelo debele in trajne, vendar ne velikih.Dajanje na ta jakna, črte niso enostavno znebiti.Dajanje na tesen T-shirt ali krilo, linije so neverjetno.

Velikost Grafikona:

Velikost----Predlagal Pas----Predlagal Teža

XS/S-----56-66 cm/22"-26"----35-50 KG

M/L------66-76 cm/26"-30"----50-60KG

XL/XXL---76-88 cm/30"-34"----60-75KG

XXXL-----88-98cm/34"-38"----75-90 KG

Pakirano vključujejo:

1 x Pas Korzet Pasu

Opomba:

1.Ta izdelek je sprejeti v naravi, velikost omogoča 1-2 cm napako, prosimo, da prevladujejo v naravi, um strel skrbno.

2.Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, ki dejanska barva se morda nekoliko razlikuje od slike barvo.

Številka Modela Pas Trener Termo Znoj Pasu Pasu Trener Girdle Korzet Ženske Tumm
Ime Oddelka Porodniški
Blagovna Znamka WEIXINBUY
Material Bambusa Vlaken
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Trebuh Razredi In Podpora
Vrsta Tkanine Broadcloth
Spol ŽENSKE
Barvni Slog Naravne Barve

Podobni izdelki