Turški Visoko Kakovostnega Bombaža frotir Beach Spa, Savna Joga Resast Jacquardske Brisačo, kopalni plašč Terry Bombaž Mikrovlaken 100X180CM

Nov izdelek

€9.32

€15.28

-40%

Oznake:

mikrovlaken poncho, parna savna, leopard brisačo, soba, savna, n kopalni plašči, brisačo turški, aria kopalni plašči, nakit kože, tabletke brisačo, spa brisačo

Turški Visoko Kakovostnega Bombaža frotir Beach Spa, Savna Joga Resast Jacquardske Brisačo, kopalni plašč Terry Bombaž Mikrovlaken 100X180CM

Izdelek Prodajne točke:

100% Bombaž

Tanjši od terrycloth ampak le kot absorbent, naša plaža brisačo je treba imeti po vašem kad ali tuš!Izdelan z 100% bombaž, to je neverjetno hitro sušenje in luksuzno mehko, tako da je nežno na tudi najbolj občutljivo kožo.

Naše hammam brisačo, je lahek, kompakten in idealen za potovanje!Super-priročno pakiranje in prevoz, uporabite jo lahko, ob bazenu, na telovadnici, na pohod ali na spa.In ker ga ne držite pesek, to je idealna plaža odejo ali brisačo.

Za čiščenje, da je resnično lahkoten, naših turške brisačo je za pralni in sušilni stroj-varno!Vsak je prewashed, tako da je ultra-mehke in ne skrči, ko upoštevate navodila za nego.Samo pazite, da likalnik po pranju, da se vrnejo do svoje polne velikosti.

Super darilo za vsakogar, ki ljubi, slog in kakovost, naša plaža brisačo lahko uporablja kot vrgel, šal, sarong, zaviti ali prikriti!

Specifikacija:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

Količina:1

Meritve: 100X180CM/39.37X70.86"

Opomba:

Prosimo, dovolite 1-5 mm napak zaradi ročnega merjenja.

Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Paket je vključeno:

1 x Plaža Brisačo

Slog Navaden
Absorpcija 5s-10s
Oblika Pravokotnik
Material 100% Bombaž
Številka Modela Doma Tekstilne WJX0523981
Vrsta Frotir
Vzorec Tipa črtasto
Teža 345
Tehnika Pleteno
Za enkratno uporabo No
Funkcija Pralni Stroj
vzorec Barvana Preja

Podobni izdelki