Thumbedding, Ki Želijo Drevo Kavč Kavč Kritje Zaščitnik Fantasy Mehke Trpežne Stroj Raztegljive Mornarice Prevleke Kritje Kavč

Nov izdelek

€5.39

€8.29

-35%

Oznake:

silikonski žice mix, rezan les deblo, kosov smolo luknja, bleščečo srebrno listov, mala globoko plošče, mala denim krtačo, kosov pu usnje, kosov rc 110 4x4, silikonski žice esc

OPIS

Thumbedding, Ki Želijo Drevo Kavč Kavč Kritje Zaščitnik Fantasy Mehke Trpežne Stroj Raztegljive Mornarice Prevleke Kritje Kavč

Značilnosti:

1.Varujejo Vaše Pohištvo / Kavču Pred Madeži, Hišne Las ali Škodo.

2.Strenth in elastičen material, primeren za večino kavč.

3.1/2/3 seaters kavč, prevleke ,ki so na voljo v 11 Čiste barve.

4.Enostaven Za Čiščenje, Enostavno vzpostaviti in pick up, Lahko stroj.

5.Material: visoko trdnostjo elastična poliester.

Kavč Slip Pokrov Velikost

Podrobnosti Izdelka

Kako Izbrati Kavč Pokrov Velikost

Kako Namestite Kavč Pokrov

Toplo Nasveti

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo ,kot so kreditne kartice, Paypal,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, pls zagotovitev plačila so pravilne ali nas vnaprej.

Politika Vračanja

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Katera velikost je primerna zame?

A: Obstaja velikost tabele na ProductDescription stran, prosimo, izmerite velikost vašega odeja, in izberite idealsize.Če niste prepričani, da je, se obrnite na našo customer service.Vse sizecustomize je sprejet.

Q: ali Lahko dobim več popusta?

A: Hvala za vaše zanimanje za naše artikle.Obstaja določen znesek, ki je izven popust in kuponi v naši trgovini, lahko uporabite to ifyou izpolnjujejo pogoje.Ne moremo ponuditi več popusta, ker naša cena listedhas bili natančno izračunana, in zapusti omejeno dobiček že, upam, da si canunderstand.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za mosthome tekstil postavke v naši trgovini.Vključno z: Rjuhe kritje, prevleke, vzglavnik,tapiserija, odejo, plaža brisačo, blazine pokrov in itd.

Prosimo, obrnite na našo customer service za moreinformation.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko ste kar da, vaš passportinformation bo zahtevana, lokalne navade v Rusiji.Prosimo, da se assuredthat vaših podatkov nikoli ne bo povedal, da je tretja oseba, in to je varno foryou, da zagotovi informacije o Pk-termeptuj.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti svoje packagewithin 1-3 dni, ne več kot 5days.Če je nujno naročilo, prosimo makeremarks, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q: Ko bo paket prišli?

A: paketov, ki običajno pridejo v 7~20business dni, ne štetja praznike in vikende.Ogledate si lahko shippingtime sliko vaši državi na koncu te strani.

Q: Zapozneli logistika v Braziliji, Mehiki in Čilu.

A: Če vaš paket je prišel, da yourcountry, upam, da boste lahko dali malo več časa, saj poštni sistem inBrazil, Mehika in Čile je ponavadi počasna.Če še vedno ne dobite ga v 2weeks, prosimo, obrnite na našo customer service.

Q:nisem zadovoljen s točko.

A: Vračilo ali Vrniti, kot želite!

Če niste zadovoljni z našim izdelkom,prosimo, obrnite na našo customer service svobodno, lahko govorimo, da odpravite težavo andgive ste zadovoljni odgovor.

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

O: Naši politiki vračila: če je qualityproblem blaga, ali blaga pošljite napake, bomo vrnjeno celotno vračilo; Če buyersbought napačno blago, kupec treba plačati tovorni vrnjenega blaga, therecan tudi polno nadomestilo.

V: Kdaj bom prejel vračilo?

A: nadomestila bo postopku v 3-15days za Pk-termeptuj.si.Če imate nekaj težav s tem, prosimo, stik z theAlipexpress službo!Hvala.

Vsa sporočila bodo odgovorili v 24 urah, vaš srečen storitev, zagotovljenih v Thumbedding.

Proizvodnja Kavč Pokrov
Material 100% Poliester
vzorec TISKANE
Uporablja Kavč Področna Kavč
Velikost 90-140cm/145-185cm/195-230cm/235-300cm
Slog Sodobno
Vzorec Tipa Trdna

Podobni izdelki