Večnamenski Lonec Pokrovom Držalo Za Pokrov Organizator Loncu, Stojalo Za Shranjevanje Pan Pokrov Pokrov Kabinet, Shramba Black Imetnik Rack Organizator

Nov izdelek

€8.74

€10.53

-17%

Oznake:

držalo za telefon, stojala organizator, kuhinja storag, wardrob, moški shranjevanje rack, ika shranjevanje, shramba polje organizator, kuhinja orodje, folije za shranjevanje organizator, escurreplatos cocina

Večnamenski Lonec Pokrovom Držalo za Pokrov Organizator Loncu, Stojalo za Shranjevanje Pan Pokrov Pokrov Kabinet, Shramba Black Imetnik Rack Organizator Material: železo materiala, v loncu, imetnik ima visoko trajnost in gladko površino, preprečujejo poškodbe pot premaz, Varno in zdravo okolje varstvo.Zaščito vas in vaše družinske varnosti .

Humanized design: potopljene zdravljenje v sredini , preprost za uporabo; Kovanega železa premaz zdravljenje, varno varjene,močan in vzdržljiv; osnove pokrov organizator je podprta in stabilno.

Smiselno uporabo prostora: pot lis rack je primerna za majhne ali gneča kuhinja, ki se lahko uporablja za pulti, omare in tudi v korita, da je kuhinja čisto in urejeno.

Multi-namen: Kuhinjska posoda in pripomočki se lahko uporabljajo za upravljanje različnih vrst kuhanje pripomočki, kot so lonec, ponev, kuverta, desko za rezanje, anti-splash pan, itd., Prav tako se uporablja kot knjižne police.

pokrov pokrov prtljažnika, izdelani posebej za domači kuhinji in bar.

Kot nalašč za gospodarstvo in detearing vaše kuhanje žlico, truner, vroče lonec pokrovi

Lahko dajo vse velikosti lopatico in pomaga, da čistega okolja.

Lahko ponudimo novo mesto za vaše vsakdanje pokrov počitek.

Loncu, Nosilec: To ni enostavno rje, brez vonja, dobro izbrati doma kuhinjske potrebščine.

Loncu, Nosilec: Posebej načrta, ki bi to izgleda stilsko

Večnamenski: za pan,pan pokrovom in desko za rezanje

To lahko shranjevanje različnih kuhinjska posoda in pribor,hkrati pa boste lahko postavite pokrov,ponev ali drugi, kuhinjska posoda in pribor.

Dva načina,da se dajo, ko se putted je v vodoravnem položaju,lahko postavite pan,rezanje krovu in pan pokrov.drugi način lahko dal različnih velikosti ponve.

Barva: Črna

Velikost: 26 cm*16*22 cm

Paket Je Vključeno:

1X Loncu Imetnika

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka /- 1-3cm.

Material Kovine
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki