4pcs Flanela Nakit Škatla za Shranjevanje Stackable Lepe Praktične Nakit Snemljiv Škatla za Shranjevanje Zaslon Škatla za Shranjevanje Darilo Polje Nova

Nov izdelek

€12.80

€19.10

-33%

Oznake:

bela harajuku skp, top ten gej ljudi, poročna obleka areb, nhl humor rdeče krilo, tuya omrežja video, tenis copati bloch, mini 3 1 usb disk, hlače pika širina, zimske majica svetlobe

4pcs Flanela Nakit Škatla za Shranjevanje Stackable Lepe Praktične Nakit Snemljiv Škatla za Shranjevanje Zaslon Škatla za Shranjevanje Darilo Polje Nova

Ime izdelka: Štiri-delni set (3 mrežo obroč pladenj + 6 mrežo pladenj + 18 mrežo pladenj + prazen pladenj) Izmenljivi flanela nakit škatla za shranjevanje Predal škatla za shranjevanje OPP vrečko embalaže (sivo) značilnosti izdelka:

1. Visoka kakovost: Ta izdelek je narejen iz visokokakovostnih flanela kot tkanina in fiberboard kot okvir, ki je trajno.V flanela je mehko in elastično, ki se lahko tudi zaščito površina nakit iz se popraskal.

2. Večnamenski: set je sestavljen iz prazen pladenj, šest-prostor pladenj, 18-prostor za podajanje in tri-prostor obroč pladenj.

Vi lahko postavite vaš pribor za lase, uhani, ogrlice, broške, prstani, ure, zapestne gumbe in druge dodatne opreme v območju, škatla za shranjevanje.Prav tako lahko dajo nekaj kozmetike, kot so lip gloss, lak za nohte, eyeliner, itd.v škatla za shranjevanje.

3. Širok spekter uporabe: lahko sklad ali ploščice v škatle za shranjevanje na jutranje mize, predale, omare, blagajne, vitrine in druge kraje, ki jih dajejo.Uporabiti ga je mogoče kot škatla za shranjevanje ali prikaz stojalo.

4. Snemljiv design: particiji škatla za shranjevanje je snemljiv, tako da lahko prilagodite velikost omrežja glede na dejanske potrebe.

5. Odličen izgled: površina flanela je gladka in mehka, zasnova je preprosta in velikodušni.Lahko podarite kot darilo za družino in prijatelje.Uporabite ga lahko tudi kot blago zaslon stojijo v vaši trgovini. ,

Izdelek parametre:

Izdelek material: flanela + fiberboard

Velikost izdelka: 21*12.3*2.5 cm

Pakiranje velikost: 22*14*11 cm

Teža izdelka: 520g

Izdelek barva: siva

seznam vsebine:

4*nakit škatla za shranjevanje

Material Flanela Nakit
Vrsta Nakit Accessary Pladenj
Obremenitev Drugo
Uporaba Nakit
Specifikacija Other
Številka Modela Nakit Polje
Feature3 Gladko Mehko
Slog Evropa
Predalčni Količina 18
Tehnika Sijajni
Funkcija Okolju Prijazno
Feature1 Snemljiv
Feature2 Stackable
Zmogljivosti 12L
Izdelek Škatla Za Shranjevanje
Oblika Pravokotnik

Podobni izdelki