5PCS GY6.35 Pin Silikonski COB LED Reflektor Žarnice ,Zatemniti LED Corn Kristalni Lestenec Žarnica AC/DC 12V za Varčevanje z Energijo

Nov izdelek

€10.20

€11.60

-13%

Oznake:

gy6.35 led, candelabro stranka, žarnice mi, led 1w 12w, vrtna svetilka obesek, led žarnica, cob led, GY6.35, 12v led modul, g v

Značilnosti: Varčevanje z elektriko zakona .Shranite več kot 90% električne energije na račun razsvetljave Enostavno Namestitev.Lahko preprosto opremljena za zamenjavo navadnih GY6.35 halogenske žarnice.Zelo dolgo življenjsko dobo.Hitra polno svetlobe.Kot snopa je 360-stopinjski, ki je kot nalašč za tako za stanovanjske in poslovne razsvetljave.Eco-Friendly.Brez svinca ali srebra.Ni Nevarnih Izpustov.Brez UV ali IR Sevanje.Vhodna napetost: AC/DC 12V Skp Tip: GY6.35 velikost:L38mmxD13 toplo bela:2700-3200k,bela 6000k-7000k kot Snopa: za 360 stopinj in Vse naše LED Luči so s certifikati CE, RoHS.Uporaba: Idealen za domačo uporabo, pisarna, trgovina, super trgu, bari, kavarna, razstave, dvorane, muzeja hotel, restavracija, dekoracijo.Opozorilo: 1. Za optimalno delovanje in LED varnost, morate uporabiti LED dimmer (ali transformator), z izhodno napetost 12V DC. 2. Za vse AC DC Led, prosimo, potrdite, minimalna obremenitev vašega zatemnitev (še posebej stare transformatorji in halogenske transformatorji), pred nakupom Led.Led morda ne bo mogel prižgati, ker je minimalna obremenitev dimmer.

Pošiljko

[ 1] Elementi bodo poslani v roku 2-3 delovnih dni po plačilu preverjanje.Predmeti bodo pregledani pred odpremo.

[2] Poslal Hongkong Pošti ali China Post, če elementi, teža 2 kg manj.

[3] Predmetov bo poslal, da bi naslov, prosimo, potrdite, vam naslov za dostavo tekmo, da bi naslov

[4] Če je niste dobili vašo pošiljko v roku datum izteka roka uporabnosti , prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in odgovor v 24 urah.

[5] Dostave metode:

Vrnitev In Garancija

2 leti proizvajalca limitedWarranty za pokvarjene izdelke (razen postavke napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec).Blaga s težavo po 1 mesecih po prejemu, ki ste jih poslali nazaj za brezplačno popravilo.Za popravila, menjava, polno vračilo denarja, bomo nosi enkrat pristojbina, Shipping stroški so kriti s tako prodajalca in kupca na pol.

Povratne informacije: To bo zelo dobrodošel, če naredite nam uslugo, da nas pusti pozitivne povratne informacije, ko ste zadovoljni z našo blaga in kakovosti naših storitev.Če obstaja nekaj, kar se ne strinja s, vključno z blagom kakovosti, ali naših storitev, vas prosimo, da mi poveš, kadarkoli, mi bi poskušali naše najboljše, da odpravite težave.Vaš predlog in razumevanje je zelo dobrodošel!Mi bi poskušali naše najboljše, da bi izboljšali kakovost blaga in naših storitev nenehno, da vam lahko bolje.Najlepša hvala za vašo podporo!

Priložnosti Dnevna Soba
LED Čip Model Visoka Moč 3W
Poreklo CN(Izvora)
Barvna Temperatura Toplo Bela (2700-3500K)
Eimmting kota 360 stopinjsko
Postavka Vrsta LED Žarnice
Certificiranje CCC
Moč Strpnost 5%
Led Žarnice Tipa Koruza, Bučke
Kot Snopa(°) 360°
LED Čip Znamka Epistar
Blagovna Znamka JOYPJLIT
Osnovna Vrsta GY6.35
Dolžina 38mm
Oblika U-oblika
Življenska Doba (ur). 50000
Napetost AC/DC12V

Podobni izdelki