MUCHKEY TPE Avto predpražnike Za Audi Q7 2017 2018 2019 2020 7-sedež Vse Vremenske razmere Vodotesno Gume, Auto Tla Linijskih Avto Dodatki

Nov izdelek

€90.86

€201.90

-55%

Oznake:

preproga kuhinja, r75, q3, audi a3, mat semena j3;, šminka matt, v7, gti mk7 predpražnike, gume tuljavo nadstropje, avto preprogo mat

Izdelava blazine stopala-smo strokovno

Živjo,prijatelj .če bi, prosim, pustite sporočilo, da mi poveš, vaš avto je Logotip/Model /Let in levo/desno vožnje sedeži.Za primer Volkswagen/ Passat/2014years/5 sedežev.mi bomo glede na vaše modela avtomobila bi,Hvala

Z uporabo visoko natančnost 3D lasersko skeniranje tech, vsak avto talna obloga je narejena po meri za vaše vozilo z največjo natančnost in pokritost, ki lahko dajejo popolno zaščito za obe sprednji in zadnji footwell.

O posebnih avto predpražnike:

Velikost: Samo Za Audi Q7 2017-2020 7-sedež

Funkcija:

1. Iz nestrupeno in brez vonja TPE materiala, premije, talne preproge so varno in neškodljivo za vas in vašo družino.

2. Z dobro dotik in odlično obrabo, odpornost, težka tla, preproge lahko vodijo prilagodljiv tudi v izjemno hladno vreme."

3.Zasnovan tako, da zagotavljajo popolno notranja zaščita za vaš avto, edinstveno teksturiranih kanalov in brezhibno dvignjenimi robovi preproge lahko učinkovito preprečuje umazanijo, pesek, blato, dež, sneg in kanalizacije, da vaš avto čiste in nedotaknjene v vseh letnih časih."

4. Clean:Preprosto odstranite preproge iz vašega vozila, tresenje in obrišite z mokro brisačo.Za globoko čiščenje, samo sperite z vodo neposredno.Vaš avto preproge, bo videti popolnoma novo kmalu.

5.Namestitev:Poravnajte in namestite hitro, preproge lahko ročaj tla trdno brez drsnih okoli, ki bo vožnja varnejša.Opomba: Prosimo, odstranite staro predpražnike pred montažo.

Barva: Črna

Material: TPE

teža :7 kg/set

Poreklo: Kitajska

Povratne informacije :

če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, daj mi dobre povratne informacije in petimi zvezdicami, hvala.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosimo, obrnite na nas in povej mi, kaj je problem.Pomagali vam bomo rešiti.Saj je naš cilj :100% zadovoljstvo strank.

Spora: če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas, ne odprite spora, ker imamo sposobnost, da vam pomaga rešiti vseh težav,

Polnilo Sintetičnih Vlaken
Predpražnike Tip Mat Gume
Element Širina 20
Ime Modela 248900
Postavka Višina 60
Blagovna Znamka muchkey
Vrsta Materiala TPE
Poreklo CN(Izvora)
Postavka Vrsta Preproge & Preproge
Element Teža 6.8kg
Postavka Dolžina 50

Podobni izdelki