2021 Avtodom Van Grafike avtodom Vinil Grafike Nalepko Dirke Športnih Dolgo Trak Decals DIY Nalepke Obeh Straneh

Nov izdelek

€20.13

Oznake:

karavana okno, avtodom vinil, express van, bluetooth rcd510, avtodom, karavana vinil, avtodom karavana, karavana del, po meri van nalepke, kemping enostavno kritje

Avtodom Van Grafike Doma Motornih Vinil Grafike Nalepke Nalepke Obeh Straneh

Avtodom Van / Avtodom Grafike Kot sliko x2 kaže, en niz za vsako stran.Mi uporabljamo visoko kakovostne vozila vinil narejene, da trajajo.

Nadgradnja material:

1. Material, iz naše nalepke, ki ima boljšo žilavost. 2. Naše nalepke so super vodotesnosti. 3. Naše nalepke ne hranite lepilo in imajo intenzivnost adsorpcijo.

zakaj večina ljudi izbere naša?

Prvič, mi smo proizvajalci in ne potrebujemo dobiček sredi dle-moški.Drugič, naši izdelki so podpira biti prilagodljiv in trgovini na debelo.

One-stop Avto Spremembe Trgovina , zanesljivo Shranite za samodejno izdelkov na Pk-termeptuj.si.

imamo lasten R&D ekipa,cilj je izboljšati izkušnjo snemanja.Postavke, hava biti poslana na več kot 200 državah po vsem svetu.Smo polni strasti, da bi vse stranke satified z izdelkom.

• Bomo vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni, če je predmet, ki je poškodovano ali izgubljeno. • Prosimo, obrnite na nas po e-pošti, preden se je vrnil proizvodov, • Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Pošto bomo odgovorili v 24 urah, med delovnim dni in včasih je lahko zamik med prazniki in vikendi. • Pred odhodom negativnih / nevtralna povratne informacije ali nizko star ocen, se najprej obrnite na nas, bomo poskušali naše najboljše, da dela stvari ven, da izpolnjujejo vaše zadovoljstvo.

Nalepke Umestitev Celo Telo
Postavka Višina 1inch
Vrsta Lepilo Nalepke
Design Risanka
Poreklo CN(Izvora)
Kategorija Nalepke
Vrsta Materiala PVC
Model Oem
Postavka Premer 1inch
Ime Modela C127
Postavka Vrsta Nalepke
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Postavka Dolžina 1inch
Embalaža Ni Pakirano,

Podobni izdelki