40 60 80 100 cm Obroči Obesek Luči Za dnevno sobo, Jedilnico Sodobni Led Svetilka Obesek Visi Svetilka Belo, Črno Zlato, Kava Telo

Nov izdelek

€67.87

€123.41

-46%

Oznake:

svetilka obesek, led obesek, lepilo zlato svetlobo, luč kavo lasuljo, zlato je kovinski visi svetlobe, svetilka moderne obesek, lučka led obroč, kletka odtenek, lestenec v kuhinji, garland lučka

100cm Obroči Sodobni LED Obesek Svetlobe, Kuhinja Jedilnica Dnevna soba Akril Obroči Visi Svetilka Obesek Svetilka Za Domačo svetlobna telesa

Prizadevali si bomo, da bo dobavljal visoke kakovosti lučka za vas, da bo vaše nakupovanje enostavno in vesel, prosimo, preberite pogoje spodaj.

Dostava

1. Ponujamo po vsem svetu brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail, povprečni čas dostave je od 15~30 dni, za Rusijo/Brazilija bo 25~45 dni.V primeru hitenje uro ali nacionalni zamude, bo biti daljši od 60 dni, vljudno prosimo, da se razumemo.

2. Priporočamo vam, da izberete Mednarodno Express, vključno z EMS/DHL/UPS, če želite hitrejšo dobavo, smo lahko dobili popust na ceno iz njih, ampak ladijski promet pristojbina se zaračuna za svoj del.

3. Če niste prejeli blaga v 50 dni ( 10% stopnja za Rusija in Brazilija), PROSIMO, obrnite na nas, da prosi za čas razširi, NE odprite spora zato, ker dostave je popolnoma brez prodajalcev nadzor, bi bilo treba poštah dolžnost, niti Spora ne bo pomagalo, da se blago hitreje.

4. Dostava je velik glavobol, tako za kupca & prodajalec, medsebojno razumevanje je zelo potrebna.Če ste prišli iz Rusije ali Brazilija, upamo, lahko prosite Post Office za izboljšanje svojih storitev.

5. Za vse se ukvarjajo, niso vključeni davek, ko je paket prišel, so lahko zaprosi za to, prosimo, ne začnejo spora ali leaved negativne povratne informacije.

Storitve za stranke

1. Prosim, odpusti mi ne more voditi 24 ur spletna storitev, ker je časovni zamik, če imate kakršna koli vprašanja, da bi preiskava, proizvod velikost, barvo, pošiljke sledenje itd.prosim, pustite nam sporočilo, bomo odgovor na 24h.

2. Če imate problemom kakovosti blaga, nas prosimo kontaktirajte asap.Bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij, preden ste nam je dal to priložnost.

3. Zadovoljstvo naših glavnih skrbi, vaša podpora je naša največja spodbuda.

Vrnitev & Vračilo

1. Nadomestilo bodo sprejeti & sprostitev, ko vrnjeni izdelek je dobro sprejeta.

2. V primeru, da izdelka, ki so neznosno napak, vključno z umazano mesto, poškodbe, upoštevajte fotografija je za odobritev, vam bomo povrnili v skladu.

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.

Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi s transakcijo, se obrnite na nas pred

Zapušča povratne informacije ali uporablja spora

Hvala za obisk NAS!

Tehnika Naslikal
Mesto Študija
Preklop Vrsta ne stikalo
Napetost 90-260V
Vir Svetlobe LED Žarnice
Slog Sodobno
Lampshade Barve črna
Certificiranje ce
Uporaba dnevna soba,kuhinja,jedilnica,spalnica,pisarna soba
Je Svetil Vključeni Da,
Številka Modela 100cm obroči lestenec
Velikost 40 60 80 100cm /60 80 100 80 60cm
Barva Svetlobe toplo bela ,št white ni na daljavo in možnost zatemnitve z daljinskim upravljalnikom
Postavka Vrsta Obesek Luči
barva karoserije bela barva,črna barva,zlata barva,barva kave
Osvetlitev Prostora 15-30square metrov
Ime Krog Sodobni Led Obesek svetlobe
Fit 10-30 kvadratni meter
Zaključek Železo
Je Zatemniti No
Vrsto Namestitve Kabel Obesek
Dolžina Svetlobe 1,5 M
Osnovna Vrsta Klin
Material pvc lampshade,kovinska svetilka telesa
Moč 120w
Blagovna Znamka Sunshadow
Število svetlobnih virov > 20
Vir Napajanja AC
Garancija 1 Leto

Podobni izdelki