9 Kanal RF433 Daljinski upravljalnik za WiFi Zavese Stikalo RF Roller Blinds Modul za baterijsko Napajanje Zavese Pribor Oddajnik

Nov izdelek

€10.77

€17.95

-40%

Oznake:

zavese roller, izključite stikalo, usmerjevalnik, stikalo zigbee, za roller slepi, daljinsko rf433, nastavite možnost wifi, kapljično oddajnik, is modul, zavese stikalo tuya

9 Kanal RF433 Daljinski upravljalnik Za Nadzor WiFi Zavese Stikalo RF Roller Blinds Modul za baterijsko Napajanje Zavese Pribor Oddajnik

Za Moes

Značilnosti Izdelka:

1. 9 Kanal RF433 frekvenca daljavo je namenjena za ločeno krmiljenje naše zavese stikalo in zavese preklop modula v veliko lažje poti z njegovo največjo nadzorovati količino devet;enostavno doseči drug kontrolnik za vso hišo zavese brez motenj po uspešno seznanjeno,še posebej primerna za stare.

2.Zelo enostavno ujemanje način, podprt za enostavno uporabo.Morate povezati tri tipke(gor,dol,stop), enega po enega, za zaveso stikalo ali stikalo modul za pravilno nadzor.Z novo dodatno nastavite gumb za enostavno kanal nastavitve.

3.Kodiranje 1527, potrebne za daljinski.Ni druge kode na voljo za te zavese nadzorni sistem,zelo priporočamo, da uporabite to posebno odd. za nadzor naše Moes zavese stikalo ali stikalo modul.Ne uporabite tega, daljinski nadzor drugih neustreznih naprav,samo naši Moes zavese stikalo in stikalo modul na voljo.

4.Baterijsko napajanje:23A*12V baterije, ki je potrebno za to daljavo z dolgo časa pripravljenosti.(Baterije niso vključene v paket, ki ga omejuje dostava)

5.Vključuje polni 2-letno garancijo in 60-dnevno vračilo jamstvo za popolno zadovoljstvo.

Opomba:9 Channel se lahko uporabljajo samo z našo Moes Zavese stikalo in zavese stikalo modul;Izbrati pravo različico za lastne potrebe pred vaše naročilo.

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki