Oddelek za kmetijstvo in ES-certifikat za Ekološko Ekstrakta Rožmarina 10:1

Nov izdelek

€12.81

€13.93

-9%

Oznake:

rosacea kože, baby vakuumsko sesalno, krema tropilaelaps, rosacea zdravljenja, fuyou, rdeče kože, krema rosacea, rosacea, mazilo za obraz, ivermectin

Uvod P roduct Ime: Ekološki Rožmarin Ekstrakta latinsko Ime: Rosmarinus officinalis Del, ki se Uporablja:Obrat Videz:Rjav Prašek za Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in se izognili svetlobe in toplote.Rok Trajanja: 2 Leti Funkcij 1. Protimikrobne aktivnosti.Ne le zavira G, G-bakterij, gliv, vendar tudi in vitro. 2. Anti-aging agent, ki se lahko uporablja za izboljšanje zdravja kože in las. 3. Anti-vnetna aktivnost.To je bilo priporočeno za uporabo v opekline mazila. 4. Očitno antioksidativno. 5. Pomiri duha in ima hladilni učinek.Poreklo surovin za O rganic Ekstrakta Rožmarina

Ursolic acid, znan tudi kot urson, prunol in malol je pentacyclic triterpenoid spojina, ki je seveda predstavljen v številnih vegetarijanska hrana, zdravilnih zelišč in drugih rastlin.Smo ekstrahirali Ursolic acid iz listov Rožmarina(Rosmarinus officinalis Linn.).To je naravni izdelek, s široko paleto bioloških učinkov.Raziskave kažejo, da ursolic acid je dostojno učinek na anti-aging,anti-freckle po svojih anti-oksidant, dejavnost.To lahko prepreči pojav gubic in starostnih peg, za obnavljanje kože, je kolagena snop strukture in njeno elastičnost.Kot kozmetično barvilo,da je stabilen,barva in vonj, ki ne bo enostavno spreminjanje skozi čas, in ima dober občutek dotika.S tem je bilo široko uporablja v zdravstvene živilski, farmacevtski in kozmetični polj kot surovine.

Naši organski proizvodi, ki so jih potrdili Kiwa-BCS v skladu z EU in USDA organic predpisi.

Mi bo vedno pošlji vsake serije vzorcev tretjih oseb, vključno z Eurofins, SGS, Alex Stewart za ostankov pesticidov, težkih kovin, mikrobiologija, aflatoxin, PAH, SO2 testiranje.

Morali bi velike količine naših izdelkov?Mi bi z veseljem na pomoč!Stopite v stik z našim Večino ministrstva, da bi razpravljali o podrobnostih.

info na dbforest.com

NETO WT 200
Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
Vrsta Magnetni Toe Obroč

Podobni izdelki