Odsevni Nahrbtnik Zajema Nepremočljiva Prostem Hikingk Jahanje Nahrbtnik Prah-dokazilo Kritje Za Ramo Torba Nastavljiv Elastični Trakovi

Nov izdelek

€3.72

€5.91

-38%

Oznake:

odsevna luč vrečko, tavel, velik odsevni vrečko, nahrbtnik dež, vrečo nepremočljiva, miško reflektivni vrečko, vrečko dež, vzorec reflektivni vrečko, nahrbtnik dež kritje, vrečko kritje nepremočljiva

Bullet Točk:

1、Praktične za Uporabo: Ta torba dež kritje sukanca za šivanje je obdelana z gumirani hidroizolacijo proces, ki lahko učinkovito preprečevanje deževnice iz prodira.

2、Ostati Varen Ponoči: Ta nahrbtnik protector uporablja veliko območje odsevnega materiala, in dodal, odsevni trakovi, lahko učinkovito zmanjšajo nastanek prometnih nesreč in zagotavljanje varnosti dejavnosti na prostem.

3、Fluorescentna Tkanine: Fluorescentna tkanin, ki se uporabljajo na obeh straneh nahrbtnik za oko-lov potovanje čez dan.

4、Popolnoma Zaščitena Nadgrajeno Design: Nastavljiv elastični trakovi na nahrbtnik pokrovčka omogoča enostavno prilagodite velikost vrečke.Navzkrižno prilagoditev sponke zagotavlja dodatno stabilnost, zagotavljanje, da je nahrbtnik je v celoti pokrit in suho.

5、Vsestranski in Multi-namen: Zaradi zložljive delovanje te nepremočljiv nahrbtnik pokrov je idealen za pohodništvo, kampiranje, kolesarjenje, ribolov in druge aktivnosti na prostem.

Specifikacija:

Ime: Nahrbtnik Dež Kritje

Material: Oxford krpo

Zmogljivost:

S: 20-28 litrov

M: 30-40 litrov

L: 42-55 litrov

Značilnosti: elastična design, ki je primerna za nahrbtnike z različnih zmogljivosti območju.Velika površina odsevnega materiala z visoko odsevni intenzivnosti.

Seznam Vsebine:

Dež kritje,*1

Podobni izdelki