Celoten zaslon za Samsung Galaxy J7 2017 SM-J730F-TFT-Brez Zlati Okvir

Nov izdelek

€30.70

Oznake:

prikaz j730, primeru vivo y20, j7 lcd pro, j730 lcd, lg k40 flip, prikaz j730f, prikaz j730 samsung, galax j7 pro, j4 senzor, prikaz j7 pro

Nujno je, da pred-test, brez končna montaža, brez uporabe lepila, le s priključitvijo kablov, kot v primeru tovarniške napake bo treba nadomestiti v roku 48h.

Obvestilo | Stvari, da se upoštevajo, ko montaža:

Na združljivo zasloni, svetlost ni enaka izvirniku.

Zaslon skladu z navodili proizvajalca so lahko modre, rumene, roza ali beli barvi.

To ne bi montažna navodila, kakor izhaja, da je predmet za specializiranih trgovinah.

Če je to potrebno za montažo, ter nudimo v montažni komplet, lepilo, kot tudi.Če se na zaslonu je pre-naneseno lepilo, tekoče lepilo na fotografiji ne bo zagotovljena, ker to ni potrebno, in če je treba uporabljati to lahko pripelje do nepravilne montaže.

Orodja voljo so basicas, nekaj model, ki morda potrebujejo nekaj posebne orodje, ki komplet ne vsebuje.

ČLEN KRHKE : priporočamo, da jih ti so občutljive izdelke, zato treba ravnati skrbno, če za urejanje, če ne, na koncu poči.Kristal je zelo šibka, in s enostavne tlačne če ne greš previdno, lahko prekinil.Začne se, da bo težko, ko se je vgrajena in ali je trdna osnova za njim.Še vedno, združljiv zaslonu je vedno dogaja, da je bolj krhek, kot originalen.

DEBELINA : TFT zasloni, ki je navedena v naslovu, vedno debelejši in imajo manjšo ločljivost, zato je bistvenega pomena, da imajo tehnično znanje za namestitev, ni dovolj, da vzlet, čisto in prilepi.Če vam je vzlet čiščenje in prilepite iz našega vidika niste tehnik, včasih posrednika okvir je treba odstraniti, itd.Da bi pravilno namestitev.

Ne ponujamo vaje, ali sestavljanje nasveti.Če niste prepričani, kako na gori, lahko uporabite naše pick-up, popravilo in z dostavno službo.Vedno lahko prosite, nas glede cene, temveč za oceno, to se lahko razlikuje med 30 in 40 evrov.

Pre-lepila, ki se uporabljajo na nazaj na okvir zasloni

Čeprav lepilo se lahko pojavijo na fotografiji, pre-uporabljajo trakovi, ta odvisna od veliko.Fotografija je splošne eno in ne smejo imeti, da lepilo.

PONOR SVETLOBE

Na združljivo zasloni, ki nosijo 3 gumbi na dnu, še posebej na BQ in Xiaomi, heatsink ni prisotna, čeprav je fotografija kaže na to.To pomeni, gumbi sveti v ne-enoten način.Korito je odstranjena iz stare zaslon in dal na novo pred montažo.

Točke pritiska | Sence

Če po nekaj skupščine, na zaslonu se prikaže točke pritiska, ki je opredeljena kot sprememba barve, je zaradi slabe namestitve.V ozadju ni bila očiščena, pravilno, ali pa je vijak, ki omogoča pritisk, ali upognjene šasije.Šasije, stanovanje, ki je ukrivljen, čeprav 1MM, za togo stekla je dovolj za ustvarjanje pritiska točko, ki spreminja barve na belem ozadju v rumeno in nato v črno, ko je lcd-preneha delovati.Ne mešaj tega z dead pixel, ki je tovarniško napako, ki je komaj opazna na belem ozadju.

VIDEZ

So izdelki namenjena za tehnične storitve, in ne nosijo posebno polje za prodajo, kot parfum.Ko gre za izdelke, namenjena za tehnične storitve, se ne bo videti enako kot članek posvečen porabe za javnost.Čeprav se zdi, da uporabijo za detras, kot zaslona, da nosi nekaj obzidje v hrbet, kjer se prilega ohišju, to ne pomeni, da so uporabljeni elementi.Ne bodite pozorni na del, ki se ne vidite v notranjosti telefona.

REFERENCE

Pozornost bi bilo treba nameniti za sklic, ki se nahaja na LCD flex kabel, če je vaš prikazni model je za blagovne znamke, kot BQ ali Huawei.Po dajanju drugo sklicevanje, da preneha delovati ali neposredno ne vklopi.Na žalost, za to vrsto neuspeh ga je kupec, mi ne prevzema odgovornosti.Če ne veste, katero dokazilo, bi morali izbrati, se morate posvetovati, preden se odločite za nakup.

【Modelo združljiv】 La pantalla es perfectamente združljivi.Ne puede ajustarse a otros modelos. 【Garantía de calidad】 100% verificado tres veces par cada pantalla de reemplazo ante del envío par garantizar una respuesta rápida y una pantalla de alta resolución sl cada pantalla. 【Función】 El digitalizador de pantalla se utiliza par reparar y reemplazar su pantalla táctil agrietada, dañada, defectuosa o severamente dañada.También resuelve problemas visualización de, píxeles muertos, grietas de pantalla y colores defectuosos.

Nota

- Ne ejerza presión sobre las 4 esquinas del plošče LCD, puede dañar la pantalla.

- Asegúrese de que cada tornillo esté instalado correctamente.

Si, después de la instalación, su teléfono tiene problemas, št puede encenderlo, greh contacto, greh función de botón de inicio, parpadeo, líneas en la pantalla, itd., siga estos pasos:

1. Vuelva a instalar todos los kabli flexibles y verifique que todos los kabli flexibles estén sl buenas condiciones.

2. Reinicie el teléfono: reinicie el teléfono manteniendo presionada la tecla Encendido durante al menos 15 segundos.Después de unos minutos, enciéndalo.O vuelva conectar a la batería.

"

Certificiranje CE
Postavka Stanje Nova
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
LCD Kit Da,
Poreklo ES(Izvora)

Podobni izdelki