GEEKAM H3R/H3 Akcijske Kamere Ultra HD 4K/30fps 20MP WiFi 2.0" 170D Dvojni Zaslon Nepremočljiva Čelada Snemanje Video posnetkov Fotoaparat Šport Cam

Nov izdelek

€54.58

Oznake:

čelada led, 4k delovanje fotoaparata, 4k delovanje fotoaparata xiaomi, xiaomi mi akcijski camera 4k priročnik, xiaomi mijia 4k delovanje fotoaparata selfie, delovanje fotoaparata, športna kamera, montaža, actioncam gori, čelada kolesarska fotoaparat, action cam

GEEKAM H3R/H3 Akcijske Kamere Ultra HD 4K/30fps 20MP WiFi 2.0" 170° Dvojni Zaslon Nepremočljiva Čelada Snemanje Video posnetkov Fotoaparat Šport Cam

Featuring 4K/30fps in 20MP slike, vaš GeeKam H3/H3R akcijska kamera vam omogoča, da prevzamete neverjetne fotografije in ultra HD video posnetkov, jasno snemanje lepote in čudes v življenju!

Standard (Dve možnosti) : H3 Kamera + dodatna Oprema (nastavi fotografijo prikaže) H3R Kamera + Remote + Dodatki (nastavi fotografijo prikaže) Možnost 2: Standard + Dodatno Original Baterija + Polnilec Baterij, Možnost 3: Standardna + Dodatno Original Baterija + Polnilec + 32GB class 10 pomnilniško Kartico, Možnost 4: Standardna + Dodatno Original Baterija + Polnilec + 32GB class 10 pomnilniška Kartica + Monopod + Prsih trak + Glavo trak Možnost 5: Standard + Prenosna Torba + Dodatno Original Baterija + Polnilec Baterij, Možnost 6: Standard + Prenosna Torba + Dodatno Original Baterija + Polnilec + 32GB class 10 pomnilniška Kartica Možnost 7: Standard + Prenosna Torba + Dodatno Original Baterija + Polnilec + Monopod + Prsih trak + Glavo trak Možnost 8: Standard + Prenosna Torba + Dodatno Original Baterija + Polnilec + 32GB class 10 pomnilniška Kartica + Monopod + Prsih trak + Glavo trak

Omamljanje 4K Tehnika & Super Video Qulity & Remote Control & WiFi Nadzor in 0.96" Vice Zaslona & 100FT Nepremočljiva kamera & 170°Ultra Širok Objektiv & 2" IPS Zaslon & HDMI Izhod & Dragocene Dodatki

Omamljanje 4K Tehnika & Super Video Qulity

Optional4K@30fps,2.7K@30fps,1080 P@60fps,720P@120fps resolucije,GeeKam H3/H3R delovanje fotoaparata omogoča vam, da zajame vse nepozaben trenutek brez kompromisov.Omamljanje 4K video in fotografije v Eno, se Razpoči in Časovni Zamik načinov.

0.96" Vice Zaslona & 2" IPS Zaslon

Podpredsednik zaslonu boste enostavno vedeli stanja kamere (način/baterije/trajna čas), ko je snemanje.2" IPS zaslon vam omogoča, da si ogledate video v delovanje fotoaparata.

100FT Vodoodporni fotoaparat

Postavite svoje delovanje fotoaparata v vodotesno ohišje in varno privežite se, potem lahko potopite pod 30 metrov.Ta podvodni fotoaparat je idealen za vodne športe, kot so plavanje, surfanje, potapljanje, itd.

170°Ultra Širok Objektiv

Odkrijte velik velik svetu oči lahko doseže z intergraded 170 stopinj ultra širok objektiv.Počil Streljanje, zanke za snemanje omogoča, da bi našli popoln trenutek kasneje.

Daljinski Nadzor In Nadzor WiFi

Enim pritiskom na brezžično zapestje daljinskem upravljalniku, da zamrzne in pečat popoln trenutek.Samo prenesite Aplikacijo(Ez iCam) na vaš telefon ali tablični računalnik in ga povežite s to akcijo kamera, si lahko delite svoje čudovit trenutek na socialnih medijih takoj.

Dragocene Dodatki

Ta podvodni fotoaparat prihaja z akumulatorsko 1050mAh baterije, daljinski upravljalnik manšeta in pribor kit, kompleti so na voljo za večino vrst fotoaparat celo Gopro.

O Pošiljki:

1. Izbrali smo Pk-termeptuj.si Dostava,ker je zanesljiv. 2. Postopek naročila v čas po plačilu preverjanje. 3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.če ne,prosimo, cantact nas. 4. Prikazana slika je ne dejanski projekt in je samo za referenco. 5. Storitev prevoza čas, ki ga je prevoznik in ne vključuje vikendi in prazniki.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej med prazniki 6. Če niste prejeto blago v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo spremljali pošiljko in se odzvati, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo naših strank! 7. Zaradi popis stanja in časovna razlika, bomo odločite za ladje, ki svoje izdelke iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 8. Ne odpirajte spora pred cantact nas.Vse težave je mogoče rešiti z bolniki.potrudili se bomo, da bi to rešili!

Vrnitev & Vračilo:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol. 2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo telefonsko številko. 3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

O Jamstva:

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

O Povratnih Informacij:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Osvetlitev -2.0, -1.7, -1.3,-1.0, -0.7, -0.3, 0, +0.3, +0.7, +1.0, +1.3, +1.7,+2
Senzor Velikost (v palcih) 1/2.84
NFC Podpora No
Velikost Zaslona 2.0"
Neprekinjeno Pretek Off/On
Uporaba Potapljanje
Format Fotografije JPEG.
Jezik SL/IT/ES/PT/DE/DU/FR/ES/PL/TR/AS/JP/KR/TH
slikovni Senzor OmniVision Serije
Zaslon Na Dotik No
Blagovna Znamka GEEKAM
Bluetooth Podpora, No
Vrata Micro USB,kartice Micro SD režo,Micro HDMI
Številka Modela GEEKAM H3/H3R
HDMI-Izhod združljiv Da,
Dodatne Funkcije Podpora WIFI
Zaslon Da,
Z Glavo Navzdol Da,
Največja Vrednost Zaslonke 2.0
ohranjevalnik zaslona OFF/1min/3min/5 min
Zmogljivost baterije 1050mA
Vrsta Baterije 1050mAh Polnilna Litij-ionska Baterija
Ohranjevalnik zaslona OFF/1min/3min/5 min
Format Videoposnetkov MOV.
Glavni Procesor ( Največ HD Podpora) SPCA6350M (1080P/60FPS)
Širokokotni 170°
Daljinski Upravljalnik Podporo Da,
Vgrajen Pomnilnik Velikost Ne
Vrsta Pomnilniške Kartice MicroSD / TF
Foto resolucija 20MP.16MP.12MP, 8MP, 5MP,
Podpora WIFI Da,
Teža 101g-150g
Memory Card Podpora 32 G
Časovni Zamik 2s. 3s. 5s. 10. 20. 30s. 60s
Stabilizacija Slike Ne Stabilizacija Slike
Zanka Video Off/On
Ločljivost 4K/30fps, 2.7 K/30 fps, 1080P/60fps/30fps, 720P/120fps,
Nepremočljiva 30 Metrov Nepremočljiva
Učinkovito Milijona Slikovnih Pik O 20MP
Funkcija NightShot No
Glasnost 59.3*21.4*41.1(L*W*H)(mm)
moč frekvenca 50Hz/60Hz/Auto
Paket Da,
Počil Fotografija 3Photos

Podobni izdelki