ASHANKS Fotoaparat Motorizirana Drsnik Timelapse Photograpy 30 CM Tiho Elektronski Nadzor Drsnik za Mikro SLR Gopro Mibile Foto Video

Nov izdelek

€164.95

€329.90

-50%

Oznake:

qr25de, lučka gopro 7, pivo ura, 3d skeniranje, vw tiho orodja, fotoaparat timelapse, republikanske stranke, dslr drsnik, kamera video, dolly drsnik

ASHANKS Mini Tiho Koračnih Motornih Motorizirana Timelapse Drsnik 32 CM Električno Krmiljenje drsnik za SLR Mikro SLR Gopro Telefon A200 Description: 1. Nakladanje Kapaciteta :3 KG 2. APLIKACIJE :

Android sistem (Iskanje za "SMOOTHONE" na Google store ali scan QR kodo spodaj);

IOS sistem :Iskanje za "SMOOTHONE DRSNIK" Apple APP Store Funkcije: 1. Timelapse / Časovni Zamik, Streljanje - Start Čas 2. Daljinski upravljalnik za Mobilni telefon APP/ Spremeni Snemanje Podatkov 3. Več naprav, ki so združljive : za SLR, Mikro SLR, pametni telefon, digitalni fotoaparat Delovanje Korakom:

1. Prenos APLIKACIJE:

Android sistem (Iskanje za "SMOOTHONE" na Google store ali scan QR kodo zgoraj);

IOS sistem : ( Iskanje za "SMOOTHONE DRSNIK" Apple APP Store ) ;

2. Namestite baterijo na motor in se povežite sprožilec kabel na fotoaparatu in motornih;

3. Obrnil na mobilni telefon bluetooth, sistema GPS(Zelo pomembno!!!)in drsnik motor , nato odprite drsnik APLIKACIJE, počakajte nekaj sekund,se bo povezal na APP samodejno;

4. Izklopite način za varčevanje z energijo (mobilni telefon nastavitev );

5. Nastavitev APLIKACIJE: točka A in B (dolg pritisk),končna nastavitev in začnite snemanje.Paketu: 1. Drsnik Telo in motornih inslide 2. Sprostitev zaklopa Kabel (C3/C1/N1/N3/S1/S2/P1) - lahko izberete 2 kabli za kamero (Canon / Nikon / Sony / Panasonic), Upoštevajte!!!Baterija F550, ki NISO Vključeni!!!Žogo Glavo, ki NISO Vključeni!!!Fotoaparat, ki NISO Vključeni!!!Hotshoe kabel NI priložen!!!Priporočilo: --- Če potrebujete več zaklopa kabli, to je link: --- Če potrebujete ballhead, to je link:

Povratne informacije

Vaše Zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Pošiljko

Če se odločite za brezplačno dostavo,vas Bomo sproti pravico do spremembe express podjetja.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse intermational pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro vaše izdelke, pregleda.

Prosimo,upoštevajte, da se Kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,Posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Vrne povrnili vam Bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje,Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati nadomestilo.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Pred vrnitvijo artiklov,prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja,Prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Teža 1.8kg
Velikost (Šxvxg) 35 cm
Certificiranje NOBEN
Številka Modela A200 mini 30 cm drsnik
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka ASHANKS
Snop Snop 1
Združljiv Fotoaparati
Paket Da,

Podobni izdelki