Wall Art Platno Slikarstvo Poljub Preproste Linije Črno Belo roko Abstraktne Slike Minimalističen Plakat Sodobno Življenje Sobi Doma Dekor

Nov izdelek

€4.48

€7.46

-40%

Oznake:

kristalno zložljiva boot, luksuzni pearl kit mix, cev ravni 10 metrov, gucci messenger vrečke, luksuzni pc primeru čast, kavbojke ženske standard, kvačkanje kljuke argumi, človek usta maska črna, logotip wv golf 7 spredaj

Informacije O Izdelku

1,Naše platno je kislina brezplačno, arhivsko kakovost platno. 2,uporabljamo premije iz lateksa vodni na osnovi črnila, ki so boljše topil, črnila. 3,UOKVIRJENA PLATNO - to so strani, ki se raztegne naših strokovnjakov in zavit nad visoko kakovost SPF leseni okvirji skupaj z visi strojne opreme, nameščene.Ti so Pripravljeni, da Visi! 4,PLATNO NATISNE - so samo tiska na platno brez lesen okvir.Ti so dostavljena varno zapakirano v transportni cev kot sliko spodaj. 5,Vse naše Uokvirjena Platna nosijo ogledalo zaviti za odlično 3D učinek. 6,V primeru Platno Fotografij, ki smo ga natisnete brez meja.Če potrebujete 3 cm, bel rob, vljudno omeniti, da v opombe, medtem ko je vaše naročilo.

Pokaži Sliko

Izdelek Uvod

Package Zaslon

O Ladijski

-Prosimo, da poskrbite, vaš naslov je pravilno ali popolno preden kraj, da. -Paket, ki bodo dobavljeni z ePacket, Kitajska pošti ali Pk-termeptuj.si Standardna Dostava za prost, prosimo, kontaktirajte z nami, če želite, hitre dostave. -Običajno je rok dobave, bi se v 7-20 dni, vendar pričakuje, datum dobave, bodo vplivale carine, vreme ipd., včasih lahko to traja malo dlje, če želite prejemati, Prosimo, obrnite na nas, ko niste prejeli paket za razširitev vaše naročilo zaščito čas.

O storitvi

Trudimo se, storitve, da zadovolji kupca, prosimo, kontaktirajte z nami, če obstaja kakršen koli kakovost vprašanje , postavka ni prejela itd., vračilo ali zamenjavo, da je sprejemljiva.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete.Hvala za vašo podporo.Lep Dan !!

Blagovna Znamka E-DOMOV
Original No
Vrsta Platno, Saj
Podporne Baze Platno
Material Platno
Frame mode Brez okvirja
Slog Klasične
Predmeti povzetek
Okvir No
Medij Vodoodporno Črnilo
Številka Modela A0001
Obrazec Enotni
Oblika Vertikalni Pravokotnik
Tehnika Spray Slikarstvo

Podobni izdelki