Večfunkcijsko Anti Hemorrhoid Masažni Stol Sedežne Blazine Hip Push Up Ortopedskih Pomnilnik Pene Blazino Domov Avto Urad Sedežne Blazine

Nov izdelek

€10.57

€14.09

-25%

Oznake:

otomanski pouf, silla igralec kovin, stol, blazine, dekor blazino, pro ortopedske, višji masaža vzmetnice, stol, blazine sedeža, cussion, shell stol, blazine, ortopedski vzglavnik za avto

Dragi Prijatelji, Dobrodošli v naši spletni trgovini !Dobra Novica: Novi modeli bodo pripravljeni za naše privržence z dodatno 1%-2% ekskluzivne popuste.Vse freebies ali fan zone dejavnosti, bomo o tem obvesti naši navijači in privrženci na prvič v naš fan club ali e-pošti.Obljuba naše sledilec bodo dobili najboljšo ceno in storitvijo.Akcija, se naši privrženci, vrh prodajalec trgovina, popust naprej, presenečenje nikoli ne ustavi!

Opis Izdelka:

Ime: Sedežne Blazine

Primeren za: Ženske Material: Poliester Fiber+spominske Pene

Barva: Ženske Rose Red

Velikost: 44*41*7.5 cm

Značilnosti:

- Smo namenjeni 2 različnih preproge za moške in ženske.Če ugotovite, ki je sedel neprijetno zaradi hemoroidi ali tailbone bolečine, potem vam ni treba trpeti dlje.

- Izdelana iz Poliestrskih vlaken in udobje spominske pene.To je vzdržljiv in ne bo stopiti ven z dolgotrajno uporabo.Ne bo deflacijo, kot so napihljivi krof blazine.

- Spodbuja dobro držo in zdrave razporeditev teže za urah udobno sedenje.Super za uporabo v stol, avtomobilski sedež, letalo, in invalidskem vozičku.

- Kot učinkovito rešitev za lajšanje bolečine, ki je sedel na trdi stoli.

- To je prenosni in se lahko sprejme z vami vse več, in se lahko uporablja na kateri koli vrste stol, VOZIČEK, PISARNIŠKI STOL, LETALO, AVTO, itd..

- Zadrgo design, pokrov je mogoče enostavno odstraniti, pranje, dobil je videti sveža in čista.

{C}

Oblika KROG
Unpick in Pranje Ne Odstranljive in Pralne
vzorec Vezene
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Vzorec Tipa Trdna
Uporaba Sedež
Material Poliester / Bombaž
Tehnika Tkanine
Polnjenje Spominske Pene
Poreklo CN(Izvora)
Starostna Skupina Odrasli
Slog Sodobno
Številka Modela M149904/M150514
Blagovna Znamka Urijk
Funkcija Pomnilnik

Podobni izdelki