Nov Prihod 2018 Poroko accessoire 4 metrov poročni veil dolgo belo poročno čipke sequins poročne veils veils za neveste z glavnik

Nov izdelek

€18.24

€25.69

-29%

Oznake:

lase poročni nakit, otrok mikrovlaken, sre tančico, poroka lase dolgo tančico, logotip mikrovlaken, tančico, kratek tančico, svila til poročni veil, poročni veil dolgo kratek, obleka za mati

Tip: Poročni Veil Funkcije: Fantastično tančico za poroke Pogoj: 100% Čisto Nov Material: Tila in Čipke Barva: Bela Ali Slonokoščena (Prosimo, da izberete barvo, ki vam je všeč) Tančico Dolžina: Approx118"(3m) Tančico Širina: Approx59"(1.6 m) Paket Vključuje: 1* Poročni Veil, Če želite po meri izdelan to tančico,vas prosimo, da nas kontaktirate

Če želite kupiti ta tančico v 2m,prosim

· Če želite kupiti ta tančico v 4m,prosim

· Če želite kupiti ta tančico v 5m,prosim

· Če želite kupiti ta tančico v 6m,prosim

Ta Poroka Tančico,Poročni Dodatki,Poročni Veil, ki je vrhunske kakovosti.Boste ljubezen to. zabavaj se!

Resnično Fotografije iz Naše Stranke:

Kupec Nasvet

1.Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Naš uporabniški servis vam bo odgovoril, da boste čim prej.So tukaj, da vam pomaga in da želimo rešiti vsa vprašanja v roku 24 ur.Če ne prejmete naš odgovor v času, vljudno prosimo, ponovno poslal vaše e-pošte za nas in mi odgovorijo, da boste čim prej.Zahvaljujemo se vam za sodelovanje vnaprej.

Plačilo :

1. Celotno plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh po naročilu.

2. Kupec je odgovoren za vse davčne in/ali dajatve, ki jih zaračunavajo svoje države.

3. Sprejeti načini plačila:

Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na Pk-termeptuj.si v prihodnosti.

Vse nadaljnje o plačilu vprašanja, prosimo, glejte to povezavo help.Pk-termeptuj.si/payment_method.html, to vam lahko pomaga.

Dostava:

1. Package ladje takoj, ko je mogoče, po vaše plačilo, Post air mail bo trajalo približno 20-45days, nekaj coutry bo potrebno 20-60 dni, EMS(7-15days),"DHL" "UPS" "FEDEX" (3-8 delavniki).

2. Na splošno, Večina naročila so obdelana v 1-3 delovni dan .Vendar zamudo dostava bi se zgodilo, kot je naš shranjevanje sprememb vsak trenutek, če potrebujete nujno, vljudno prosimo, da nas kontaktirate, preden, da preverite zalogo.Naročila mora biti dano za 5 pm EST ali bodo šli na naslednji dan,\ \ 's business.

3. Ne potrdite Naslov in Telefonsko Številko, ki ste pustili, da nas .Telefonska Številka je zelo pomembno za post office lahko stik z vami, v čas, zato vljudno prosimo, da skrbno preverite, da bi se izognili nepotrebnim moti in izgube lahko bi vam.

4. Stranke so odgovorne za kakršno koli po meri, takse, uvozne takse in dajatve, davki, ki jih zaračunavajo svoje občine , se bomo potrudili, da bi preprečili ali zmanjšali meri pristojbine, ki jih ugotovi elemente kot "darilo" ali razglasi nizko vrednost v račun.Če niste zagotovili osvojil meri pravila, prosimo, posvetujte se s svojim prvič po meri.

Napovedi:

Sprejeti donosa za vsako kakovost vprašanje,Polno Nadomestilo se bo upoštevala .

Najprej obrnite na nas, če obstaja kakršna koli vprašanja po tem, ko ste dobili točke.

1. Postavke, se lahko vrnejo v roku 3 dni za težave s kakovostjo ali narobe predmetov, ampak seveda bomo preverili vse skrbno iz izdelkov za pakiranje in ga potrdite tako, da je v dobrem stanju.Če po kakšnem naključju, vam bomo vračilo kmalu po tem, ko smo prejeli element.

2. Ni za kakovost problem vračanja, stranke, ki so odgovorna za pošiljanje in vrnitev tovora.Mi ne zajemajo vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali kot posledica vodo škodo, ki težko za nas, da se prodajajo še enkrat.

Pozitivna Povratna informacija Povratna informacija je zelo pomembna.Če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, vljudno prosim objavite pozitivne povratne informacije za nas.Če so kakršne koli težave, se obrnite na nas prvič pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije .Obravnavali smo ga rešiti vse težave ASAP.Hvala!

Veils Plasti Ena Plast
Blagovna Znamka MONAYARN
Številka Modela HL0024
Vrsta Rdečilo Tančico
Veils Rob Slog Čipke Rob
Postavka Vrsta Poročne Veils
Material Mikrovlaken
Tehnika Appliqued
Spol ŽENSKE
Ime Oddelka Za odrasle

Podobni izdelki