NOVO HPV8 Openbuilds Mini Trdno V Režo Pasu Linearni modul in Pastorek Linearni Pogon NEMA17 koračnih motornih 17HS3401 28N.1.3 CM

Nov izdelek

€42.27

Oznake:

actuat linearni, sr2ez, linearni tabela, linearni guid železnici, v igralni set, orodje letvijo, openbuild kolo, linearni modul pasu, pogon koračnih motornih nema17, 17 vrednotijo koračnih motornih

1PCS HPV8 Linearni modul 1PCS 1M DuPont line

Pogosta VPRAŠANJA:

1.

Q: ali ste tovarniško ali trgovsko podjetje?

O: mi Smo pravi proizvajalec profesionalnih koračnih motorjev, linearna vodila, žogo vijaki.

2.

Q: Če je vaš tovarni, ki se nahaja?Kako sem lahko obisk tam?

O: Naši tovarni, ki se nahaja v Mestu Guangzhou, guangdong, Kitajska, približno 25 minut stran od Baiyun Letališča .Vse naše stranke, od doma ali v tujini, so toplo dobrodošli, da nas obiščete!

3.

Q: Kako priti cenik?

A: Pls e-pošte ali klicati, da bi nam z elementi imena, ki so vam všeč, skupaj z vašimi podatki ( ime, priimek, podrobnosti, naslov, telefon, ipd ), bomo poslali, da vas asap.

4.

V: ali imate certifikat?

A: Da, lahko ponudimo CE/ROHS/FCC potrdil, da vaše zahteve

5.

Q: Kakšna je način dostave in deliery čas?

O: Naši izdelki se lahko pošiljajo po Morju, Zraku ali jih Express.Katera metoda se uporabi, je na podlagi teže in velikosti paketa in z upoštevanjem zahtevam kupca.

Do morja: 20-40days; za Express: 5-10 dni

6.

V: ali Lahko uporabljam lastno špediter za prevoz proizvodov, za mene?

O: Da, če imate svoj špediter v Guangzhou in po vsej Kitajski, smo lahko pošljemo blago na vaš špediter in pustite, da vaš špediter ladje izdelkov za vas.Nato tovornega se zaračuna glede na težo blaga in območja.

7.

V: Kakšen je način Plačila?

A: Mi lahko sprejmete T / T, Western Union ali obisk tovarne v Denar kot plačilno sredstvo, 50% polog pred proizvodnjo, ravnotežje, pred dobavo

8.

Q: Kako naročiti?

A: vljudno Prosim, sporočite nam, kaj iščete po e-pošti ali phonecall, bomo potrdili PI s skupno ceno.Želimo vedeti naslednje: Dostava informacije-ime podjetja, podrobnosti, naslov, telefon, destinacijo, prevoz način ; informacije o Izdelku: predmet število, velikost, količino, logotip, ipd.

9.

Q: Kako se vaše tovarne ne glede nadzora kakovosti?

A: Kakovost je prioriteta.HANPOSE ljudje vedno Plačati več za nadzor kakovosti od samega začetka do konca.Tudi, nudimo 1 leta garancije za vse naše izdelke.

Blagovna Znamka HANPOSE
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela HPV8
Vodnik Širina ali Premer 2040

Podobni izdelki