XT-XINTE PCI-E, da USB3.1 Tip-c Dual-port Širitev Kartica Pcie 4x USB 3.1 Vrsta-Adapter za Namizni RAČUNALNIK z Matično ploščo

Nov izdelek

€11.06

€13.65

-19%

Oznake:

pci usb, visoko pasu, jean, grafična kartica za namizje, na strežnik, intel matična plošča, čip cn5, usb 3.1 pci express dodajte na kartico, sd pci e, mini pcie, 310 usb

Funkcija:

1. ASM3142 glavni kontrolni čip.Sprejme napredno tehnologijo nizke napetosti napajanja.Podpora USB3.1 dvojna vrata, do USB3.1 Gen-11 10Gbps.

2. Podpora 2 naprave, ki teče hkrati z Vrsto-A+Tip-C USB3.1 dvojna vrata, in ohraniti združljivost z obstoječo USB periferne izdelkov.

3. Neodvisni regulator napetosti kondenzator.Vsak vmesnik je opremljen z neodvisen regulator napetosti kondenzator zagotoviti stabilno napajanje za vsak vmesnik.Kondenzator je ssd obliž vrsta, ki lahko zdrži visoko temperaturo do 250℃.

4. Neodvisna zaščita zavarovanje.Ko zunanje naprave USB je kratko vezati ali več-tok, moč, ki bodo odrezani takoj za zaščito in perifernih naprav na računalnik pred škodo in jo samodejno obnoviti, ko ni napaka.

5. Opremljen z 2 neodvisni power management module, ki je za moč brez zunanjega napajanja, tako da sta vmesnikov lahko dela samostojno, brez vmešavanja, bolj stabilno delovanje in bolj zanesljivo za uporabo.

6. Odebeljena potopni zlato proces, ki omogoča stik, bolj zanesljiv prenos podatkov pa je bolj stabilen, ni enostavno, da vzrok za paketni prenos izgube in izkrivljanja, in enostaven za uresničitev 10.000-krat za priključevanje in izklapljanje, primerna za PCI-Ex4, x8, x16 reže.

7. Sprejme uvoženih zlitine hlajenje fin z veliko toplotno prevodnost sposobnost, ki lahko učinkovito absorbira toploto, tako da širitev kartice je vedno na običajno temperaturo in vzdržuje stabilno delovanje.

8. Ena-na-ena napajanje design, ekskluzivni 2A napajanje na vrata, vsak samostojni anti-opekline varstvo

9. Brezplačno zunanji napajalni kabel, standard semi-high-grade odbor

10. 2 USB3.1 vrata s napajalni modul

Specifikacije:

Znamka: XT-XINTE

Model izdelka: U3142AC

Napajanje vmesnik: USB3.1*2

Bus vmesnik: PCI-E X4 (na voljo za PCI-E X4/PCI-E X8/PCI-E X16)

Razširjeni vmesnik: Vrsta-+Tip-C

Glavni kontrolni model: ASM3142

Hitrost prenosa: 1000Mbps dual port

Sistem za podporo: Za XP/WIN7/WIN8/WIN8.1/WIN10, itd.

Podpora šasije: podpora disketni pogon za namestitev

Opombe:

Prosimo, dovolite 1-3 mm, razlikuje zaradi ročnega merjenja.

Zaradi različnih zaslon in drugačni luči, slika morda ne prikazujejo dejansko barvo izdelka.Hvala za vaše razumevanje.

Package Seznam:

1 x Razširitveni Kartici

2 x Vijaki

1 x Polovici Višine Opno

1 x Disk z Gonilnikom

Paket No
Blagovna Znamka XT-XINTE
Vrsta Vmesnika PCI Express
Številka Modela F34845

Podobni izdelki