Detektor gorljivih Plinov Zemeljskega Plina, Alarm Senzor Praktično Home Security Unp Detektor Uhajanja 110-240V

Nov izdelek

€6.76

€9.95

-33%

Oznake:

gsm alarm, 868 slh, opozorilo secur, alarmni sistem, 868 mhz rolling code, Arican, samostojna gorljivih plinov, gorljiv plin gorivo, , ecu unp, ukaz vrata

Značilnosti:

1. Visoka kakovost plin senzor, št pasiviranje, ima nižjo porabo energije in daljšo življenjsko dobo. 2. Edinstven design, ima lahko občutek, plin, zemeljski plin, utekočinjeni naftni plin. 3. Sam čip inteligentni nadzor, self-odkrivanje, preprečevanje lažnega alarma in odpravo demenca, stabilen in zanesljiv. 4. Lahko se uporablja samostojno, ali povezan z magnetnim ventilom/manipulatorja nadzorni sistem, funkcije zvoka, svetlobe alarm in samodejni reset. 5. Enostaven za namestitev, prihranite čas in trud.Brez zvočnega opozorila v 2-3 minutah po vklopu.

Specifikacija:

Pogoj: 100% Čisto Nov Delovna Napetost: 110-240v Statične Poraba Energije:

Navodila Za Namestitev:

1. Opozorilo mesto montaže: v radiju 1,5 metrov od zraka vir z dobro prezračevanje. (1) UNP ima višjo gostoto kot zrak in ostane na nizki mesto po uhajanja.Opozorilo mora biti nameščen na mestu, ki je približno 0,3 m od tal. (2) gostota plina in ogljikovega monoksida, je manjši od zraka.Po uhajanja, alarm, morajo biti nameščeni za 0,3 metrov stran od stropa. 2. Ni mogoče namestiti alarm položaj: kotiček, kabinet in drugih težko kroženje zraka položaj;Enostavno, da se prekajene neposredno, kot so lampblack položaj.

Uporaba:

1. Navedba moči: zelena luč, moč, ko je alarm gre ven. 2. Indikator alarma: rdeča luč, utripa, ko je alarm. 3. Vklop za vklop / izklop, ali utripa zeleno luč za 3 minute, alarm, začne delati normalno.Ko gorljivih plinov zavržene je zaznal, da dosežejo zgodnje opozarjanje, koncentracija, alarm, začne budilka, zeleno luč ugasne, rdeča lučka utripa, in neprekinjen zvočni alarm za "drip-drip-drip" je dal ven, in visoke frekvence, brezžični alarmni signal je dal ven ob istem času.Ko koncentracija ugotovljenih plina pade pod zgodnje opozarjanje, koncentracija, se bujenje ustavi zaskrbljujoče. 4. Rele krmilne je bil rezerviran na vezje, na alarm, kar je priročno za uporabnike, ki jih želite namestiti.Ko zaskrbljujoče, izpušni ventilator lahko nadzira rele za odvajanje gorljivih plinov takoj, in zrak vir elektromagnetnega ventila je mogoče tudi upravljati, da zaprete zraka vir takoj.

Redna Testiranja:

1. Vsak mesec lažji plina v plinsko luknja, 5 ~ 8 sekundah po alarm bi morali takoj zvočni in svetlobni alarm, kar pomeni, da je budilka deluje normalno. 2. Prosimo, vedno odstranite prah in masti v bližini zrak, da se prepreči zračne luknje iz blokiranja. 3. Pritisnite gumb test da simulira alarm in preverite, ali je alarm je v dobrem stanju.

Ravnanje Metode za Alarm:

(1).Prosimo, takoj odprite vrata in Okna, da se zagotovi pretok zraka, izklopite škodljivih zraka vir, ne odpreti ali zapreti katero koli električno stikalo v tem času, da bi se izognili prisilni vžig plinskih kurilnih ali eksplozije. (2).Takoj poročilo, da je plin služba upravljanja, strokovni pregled in obdelavo podatkov. (3).Po obravnavajo strokovnjaki, alarm mora biti prezračevan.

Package Seznam:

1 x Plinski Detektor 1 x Navodila

Statične trenutno 90mA ≤30mA(nizko porabo energije type)
Blagovna Znamka Scimagic-RC
Oris Velikost 120mmx70mmx43mm/4.72"x2.76"x1.69"(cca)
Ravni Zvoka ≥85 DB/M
Način vgradnje Stenske
Poreklo CN(Izvora)
Radio Razdalja 100 m na odprtem prostoru
Obratovalna Temperatura -10~50°
opozorilo ravni 10%LEL
Opozorilo Trenutno ≤100mA ≤40mA(nizko porabo energije type)
Številka Modela EUKR
Plug EU Vtič(220~240 V)
Čas ogrevanja o 120s
Obratovalna Napetost DC9-16V ali AC 220V

Podobni izdelki