Tovarniško odklenjen za iphone 7 Plus Matično ploščo Z / Brez Dotik ID,Št iCloud za iphone 7Plus 7P Mainboard, Prvotne

Nov izdelek

€62.79

Oznake:

uv iphone motherboard, matično ploščo iphone 6s p, telefon iphone 6 motherboard, matično ploščo redmi 8, icloud odklepanje, iphone x logično odbor, matično ploščo računalnika, primeru iphone7, lphon 7 mainboard, iCloud

Tovarniško odklenjen za iphone 7 Plus Matično ploščo Z / Brez Dotik ID,Št iCloud za iphone 7Plus 7P Mainboard,100% Prvotne

Dobrodošli v naši spletni trgovini!Prosimo, bodite pozorni, da naše pomembnih nasvetov :

1.Ko se boste odločili za kraj, da od nas, prosimo preberite jasno, kot je opisano spodaj ,če imate kakršne koli dvome samo pls stik z nami prvič,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.

2. Če želite postaviti bluk naročila,prosimo, da nas kontaktirate in vprašati za predračuna,vam bomo najboljše whoelsale cene.

Pls bodite pozorni: to povezavo, vključujejo matično ploščo z dotik id in brez dotik id,ko u kraj, da, pls izbira je vaša potreba eno,v addtion,za Dotik Ne ID za matično ploščo,ko u nameščen,ga ni Mogoče uporabiti identifikacijo prstnih odtisov in home gumb funkcija,gumb home brez odziva, ko u pritisnil ga,u bi le lahko uporabljajo Podporne gumb za upravljanje,pls opomba thit,hvala !!!

Dragi prijatelj

1. Matični plošči je 100% prvotne in sproščen,vendar se ga uporablja,ni nič novega , da lahko deluje v vsaki državi ,lahko postavite vaše naročilo z 100% zanesljivosti.

2.poleg tega imamo tudi druge matične plošče za blagovno znamko apple iPhone in blagovne znamke samsung ,če boste potrebovali ,pls stik z nami.

3.Vas bi bilo bolje, da izberejo DHL/EMS express za dostavo,matične plošče, lahko prejmete z varnostnimi in hitreje.

4. če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala!

Obvestilo : Če u potreba druge barve za drug pomnilnik, u, lahko pustite sporočilo pod to ko u kraj, da bomo poslali vaše potrebe barve, u,hvala !

Izdelek Zaslon :

plačilo andshipping :

Zaradi vsaki državi, davčna politika je drugačen .Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Če paket ne more biti dostavljeno, ker kupci razlog (vključno z noče podpisati), kupec mora privoščiti vseh dodatnih stroškov !

1.Sprejemamo plačila preko Pk-termeptuj.si DEPOZITNI 2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh po tem, ko predloženi. 3.Če lahko,t prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni. 4.100% vseh dobavljeni izdelki bodo pregledani pred dostava in zagotavljamo vam, da so vsi naši izdelki boste dobili bodo delajo vse prav. 5.Trenutno ladje po vsem svetu countried.Razen APO/FPO s pomočjo zaupanja vredne tretje osebe kurirske storitve. 6.Kako dolgo je zgodbe mi je, da reveive naročila. 7.Čas, ki je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov:načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.Spodaj so ocenjeni časovni okvir

Način dostave:

Spodaj so naše solastnik logistična podjetja in predvideni časovni okvirji.Čas v tranzitu, se razlikuje glede na to, kje ste,ponovno nahaja.

Način Dostave, Ocena Čas

DHL 3~7 dni

FEDEX 3~7 dni

UPS 3~7 dni

EMS 8~12days

Supersaver (pod 2 kg)Kitajska post 20~30 dni

Supersaver (pod 2 kg)HKpost 20~30 dni

Nismo odgovorni za zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni za ladijski prevoz.Vendar pa vam bo pomagal, da bi spremljali paket, dokler ne boste dobili.

O Garancijo:

1.Izdelki so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo pomoč Strankam .V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse vrne in nadomestila, ki temelji na stanje predmeta.

2.Če blago prejeli ste vsaj ne kot je opisano.Prosimo, da nas obvestite in nam pošljete nazaj v roku 3 dni za vračilo.Povrnili vam bomo v roku enega tedna od prejema vrnitev blaga.

3.Nudimo 3 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje

Prosimo, upoštevajte, da naslednjim predmeti so nonreturnable:

1).Uporabljenih Elementov

2).Predmeti brez naše nalepke ali originalno pakiranje

3).Predmeti, ki se ne pošiljajo z nami

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Vrsta Notranji
Dotaknite ID Funkcija Z Dotikom ID / Brez Dotik ID
barve Črna / Bela / Zlata / Rose Gold / Brez Dotik ID
Kakovost Original & odklenjena
QC Celotno QC Preizkušen
Frekvenčni Razpon za mobilne motherboard
Stanje Razstaviti & uporabljajo
Certificiranje NOBEN
Blagovna Znamka YMJ
Izdelek Stanje Na Zalogi
Združljiv Model za iphone 7 plus (5.5 palčni)
Poreklo CN(Izvora)
Zmogljivosti 32gb / 128gb / 256gb
Prvotno Mesto Shenzhen Guandong Kitajske(celinska)
Številka Modela za iPhone 7 Plus
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone

Podobni izdelki