Oudini Za Huawei P9 Plus Polnjenje prek kabla USB Vrata USB flex kabel, Slušalke, Mikrofon

Nov izdelek

€7.46

Oznake:

a51 samsung odbor, flex kabel iphone 11 pro, iphone x vijak za nastavitev, čisto ipad polnilnik vrata, jbl micro usb, filter za akvarij, huawei lite p9, gumb za vklop oukitel, stick usb, matično ploščo p30 lite

Dobrodošli v ShenZhen Sinkind Technology Co.,Ltd

Najprej ,sem zelo hvaležen, da se vam za zaupanje naše podjetje andselecting naših izdelkov.

oudini Za Huawei P9 Plus Polnjenje prek kabla USB Vrata USB flex kabel, Slušalke, Mikrofon

O flex kabel Ta Gumb Domov Prstnih poln delovni Proizvodi so strogo povezane z preskus oudini Za Huawei P9 Plus Polnjenje prek kabla USB Vrata USB flex kabel, Slušalke, Mikrofon

OPIS

Prosim, vas prosimo, da stik z mano, če imate anyquestions.Bomo odgovori, da vam bomo v najkrajšem možnem času.Naše stranke so prednost.To je naša čast, da zaradi česar boste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.Pleasenotify nas pred objavo vse negativne povratne informacije.Vam lahko zagotovimo, da smo willdo potrudili, da bo vaš nakup prijetno doživetje.Če ste satisfiedwith naše artikle in storitve, dal 5 star pozitivne povratne informacije za nas, hvala youvery veliko.

PLAČILO

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Pk-termeptuj.si kot so kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.

DOSTAVA

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.

3. Postavka Čas Obdelave: čas obdelave za določenem vrstnem redu, ki se razlikuje glede na tip izdelka in stanja staleža.Predvsem, čas obdelave je lahko od 3 do 15 delovnih dni.

POLITIKA VRAČANJA

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

POVRATNE informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Združljiv Blagovne Znamke Huawei
Številka Modela za huawei p9 plus
Blagovna Znamka oudini
Design BAR
Uporaba Polnjenje prek kabla USB Dock

Podobni izdelki