Oddelek za kmetijstvo in ES-certifikat za Ekološko Borovničev Sok v Prahu

Nov izdelek

€11.29

€12.27

-8%

Oznake:

sexophop, sadje v prahu, sok v prahu, finalgon, sok stojalo, koncentrat soka, vgod vape sok, kafrino olje, popper hitenja, sok pšenične

Uvod Ime Proizvoda: Organska Borovničev Sok v Prahu latinsko Ime: Vaccinium vitis-idaea Linn.Del, ki se Uporablja: Sadje Videz: Temno Vijolične barve v Prahu Shranjevanje: Shranjujte v hladnem in suhem prostoru in se izognili svetlobe in toplote.Rok Trajanja: 2 Leti Funkcij 1. Zaščitijo vid, preprečevanje slepote, cianoza, katarakta, krvavitev mrežnice, izboljšanje kratkovidnost

2. Povečati prilagodljivost kapilare lahko spodbuja širitev in prožnost krvnih žil in prepreči prelom krvnih žil

3. Vsebuje antioksidante, ki odpravljajo proste radikale, ki lahko strdi krvnih žil in preprečevanje arterioskleroze

4. Odprava prostih radikalov, ko prosti radikali napadajo DNK v celice, je v začetku raka.Borovnica je antioksidant, ki je morilec prostih radikalov in smetar prostih radikalov Izvora surovin za Ekološko Borovničev Sok v Prahu, borovnice v prahu, ekstrakt iz Borovnice, ki je trajnica cvetoče rastline z indigo barve, jagode iz oddelka Cyanococcus v rodu Vaccinium (rod, ki vključuje tudi brusnice, borovnice in grouseberries).

Plod je jagoda 5-16 milimetrov v premeru s sežgati krono na koncu, ki so svetlo zelene barve, na prvi, nato rdečkasto-vijolično, in končno temno vijolična, ko je zrel.So zajete v zaščitno plast praškasti epicuticular vosek, pogovorno, znano kot "cvet".borovnice v prahu, ekstrakt imajo sladek okus, ko je zrel, s spremenljivo kislost.Borovnica grmovje običajno obrodil sad v sredini rastne sezone: pridelka krat vpliva na lokalne pogoje, kot so višina in latitude.

Naši organski proizvodi, ki so jih potrdili Kiwa-BCS v skladu z EU in USDA organic predpisi.

Mi bo vedno pošlji vsake serije vzorcev tretjih oseb, vključno z Eurofins, SGS, Alex Stewart za ostankov pesticidov, težkih kovin, mikrobiologija, aflatoxin, PAH, SO2 testiranje.

Morali bi velike količine naših izdelkov?Mi bi z veseljem na pomoč!Stopite v stik z našim Večino ministrstva, da bi razpravljali o podrobnostih.

info na dbforest.com

Postavka Vrsta Hujšanje, Kreme
NETO WT 200
Vrsta Magnetni Toe Obroč

Podobni izdelki