2019 Hayoha Novo Angel Krila Tiskanje Dokolenke Dal Hip Elastična Visoko Pasu Legging Dihanje Slim Hlače

Nov izdelek

€9.70

Oznake:

KUPID, sweatpant ženske, sopihanje, jogger ženske, ženske dokolenke čipke tiskanja, ženske dokolenke tiskanje rdeča, hlace ženske, usnjene gamaše ženske tiskanja, ženske dokolenke pismo tiskanja, ženske dokolenke, natisnjeni mačke

Dolžina

(cm)

Pas

(cm) Kolk(cm) XS 90 61-71 71-91 - S 91 62-72 72-92 - M 92 64-74 74-94 - L 93 68-76 78-96 - XL 94 70-78 80-98 -

Opis:Material:57%Najlon+8%Spandex+35%poliester

Preden bi,prosim, preverite velikost skrbno in pustite, 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Hvala! 5Size:XS S M L XL

1. Priprava Čas: potrebujemo 5-10 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naših številnih naročil vsak dan.

2. Če vaše naročilo je več kot 200$,smo lahko(če želite) zagotavljajo brezplačno dostavo po EMS/DHL/FEDEX ali drugih izrecnih razen Afrike in Južne Amerike in nekaterih drugih državah.

3. V obravnavo naših kupcev koristi, Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.Prosimo za razumevanje, vendar pa carin je izven našega nadzora ne moremo guarrante brez davka plačilo in ne bo medved vse davke, takse.

4. HAYOHA ne prodaja, ki temelji na zanesljivosti in dobre kakovosti.Imamo ekipe, da preizkusite svoje naročenih izdelkov sta deluje pravilno, preden so pakirani in poslali.Vendar pa morate, da potrdite svojo obleko velikosti skrbno pred nakupom (velikost, meritve bodo pokazali v nadaljevanju posamezne elemente).

5. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Mi vam bo dala $2 POPUST pri naslednjem naročilu.

6. Če ne boste zadovoljni naše porducts, prosimo, obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, ali pa podrobno oceno.Zagotavljamo vam bomo slove vsak problem za vas!

Pas Tip visoko
Debelina STANDARD
Postavka Vrsta Dokolenke
Slog Svinčnik hlace /Hlace,Gotska
Značilnosti Vlaknati, Kolk, Vitek, Tanek, Žice, ohranjanje, Dihanje
Številka Modela 3037
Material Poliester
Vzorec Tipa Mozaik
Vrsta Tkanine Pleteno
Spol ŽENSKE
Priljubljena Elementi Asimetrija,Kolaž / Šivanje, Tisk / Tiskanje In Barvanje,Fuore
Dolžina Ankle-Length

Podobni izdelki