Cvetoče Mesto Pokrajine Steni Visi Tapiserija, Vroč Zrak Balon, Sivke Vrt Tapiserije Risanka Raketa Prostor Tujec Plaži Preproge

Nov izdelek

€3.31

€4.14

-21%

Oznake:

šal steno, kawaii tapiserija, plaža mandala, tujec igrača, tujec kiparstvo, dekor kita, moški tapastry, boho dekor steno, tujec figur, balon nadev stroji

Opis izdelka ·Tkanina: Poliester ·Paket vključuje: 1 kos tapiserija, ·Tisk: Samo na eni strani print ·Velikost: Ročno merjenje Prosimo, dovolite 1-3cm razlike, hvala za vaše razumevanje . ·Opomba: Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

Izdelek Zaslon Uspešno Mesto Pokrajine Steni Visi Tapiserija, Vroč Zrak Balon, Sivke Vrt Tapiserije Risanka Raketa Prostor Tujec Plaži Preproge

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na Pk-termeptuj.si kot so Visa, kreditne kartice, v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

Zaščititi svoje interese ,bo tvoje plačilo začasno ki jih Pk-termeptuj.si,in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim .

Dostava Pogoji

Bomo dostave elemente na naslov za dostavo, kjer ste ostali v Pk-termeptuj.si.Da bi lahko dobili vaše naročilo običajno,izpolnite svoj naslov za dostavo skrbno.

Politika Vračanja

Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo.Če menite, ki niso zadovoljni s predmeti, ki ste jih dobili od nas, predmet pa se razlikuje od opisa.Prosimo, dovolite mi, da vem.

Celotno vračilo, menjava ali zamenjava je na voljo.

Povratne Informacije & Stik Z Nami

Če ste zadovoljni z mojim elementov in storitev, prosimo, da naredite mi uslugo, da pustite pozitivne povratne informacije.Vaše dobre povratne informacije je zelo cenjeno.

Sem vesel, da je odgovor na katero koli vprašanje, ste morda, zato vas prosimo, ne oklevajte v stik z mano.Bom poskusil moje najbolje, da odgovori, ki jih ne kasneje kot 24 ur, pričakujem, da smo izključite ob koncu tedna.

Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa scenic
Material 100% Poliester
Čiščenje Tip Pralni Stroj
Okvir No
Oblika Pravokotnik
vzorec TISKANE
Številka Modela 1GTIX0130
Use1 Dekorativne,Stol,Tla,Posteljnina,Stranka,Bar,nakupovalni center
Preproga Prodaja kos
Velikost 73 x 95 cm , 130 x 150 cm , 150 x 200 cm
Slog Navaden
Vzorec 2 Vroč Zrak Balon, Sivke Vrt
Podpora Prilagodite,trgovina na debelo,dropshipping,trgovina na drobno
Blagovna Znamka Barvita Buldog
Vzorec 1 Cvetoče Mesto Pokrajine Raketni
Use2 Božič,Dom,Hotel,Avto Sedež,Kino
Tehnika Tkanine

Podobni izdelki