Telo Val Snope #27 Medu Blondinka Brazilski Človeških Las Snope Človeških Las Razširitev Non-remy Čudno dekle

Nov izdelek

€54.09

€122.93

-56%

Oznake:

kraljestvo royal medu, lase weav, medu masko čudovito, klaiyi telo val snop, big vijugasto snope, človeški lasje bundlls, brazilski svoboden val, afrodiziak medu, 72 palca snope, 20 snope posel

Prikaz Izdelka

Stranka Kažejo

Velikost izdelka in Merjenje

Običajno naše lase, teža 95 g-100 g.Če želite polno glavo, 4 snope so potrebne predvsem za lase dolžina je več kot 20 cm.Prosimo, da se raztezajo lase, še posebej, valovite in kodraste lase, ko ste ukrep lase, kot sledi merjenje sliko.

100% človeških las Certificiranje

Čudno dekle Las,Zdravih cuticle ne zmeda dolgo življenjsko dobo

Kako Pranje Las Snope

Korak 1: Dal lase v toplo vodo in sperite ga.Korak 2: Nanesite nekaj šampon in sperite lase.Ne pozabite, uporabite prsti za česanje las ali uporabite široko-zob glavnik za česanje las.Korak 3: Sperite šampon dobro.Korak 4: Nanesite nekaj balzam za lase in nato pogoji, ki jih je približno 20 minut.Korak 5: Sperite balzam za dobro in trak za lase z brisačo ali stare T-shirt, da izgubi vode.6. korak: Uporabite vlage ali olje, da lasje iz suhega.Ne dajo na lase pod sonce in posuši z naravno zraka.OPOMBA: Ne uporabljajte šampon za kodraste lase tako pogosto.Globoko je pogoj za kodraste lase dobro.Lahko uporabite Elastina in olje, da kodraste lase premetavati.

Pogosta VPRAŠANJA

V1: ali Lahko lase, se popravijo ali zvit?

A: Da.Uporabite ravno železo/straighter ali klešče, prosim, ne presega 150C, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, in prosim, ne se preveč pogosto, ali lase bodo zlahka dobili suho in zapleten.

Q2. Zakaj je dlake enostavno priti do zapleten?

A: razlog, zakaj lase zapleten, kot naslednjih razlogov in morate se izognili zapleten, kot sledi. 1. Vaši lasje snope lahko zapletla zaradi suhega, olje&umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje(široko zob prišel za telo val, ravne lase, prst glavnik za kodraste lase) iz svoje lase vsak dan. 2. Poskrbite za pranje&pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

V3: Zakaj so moji lasje dobili prašijo?

A: Prosim, ne uporabite glavnik za krtačo kodraste lase, samo tek s prsti nežno; uporabijo širok glavnik zob za ravne ali telo val slog.Po pranju, užitek medicinska sestra lase z nekaj las olje, in lasje bodo svile in mehke.

V4: Kakšen tip las, izdelki za nego naj uporabljam?

A: Uporabite dobre kakovosti šampon in balzam, kondicioniranje vaše lase, je zelo pomembno za ohranjanje to mehke in obvladljive.In lahko uporabite izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da curl v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in se ne pusti tam izdelkov za dolgo časa.

Material Človeški Lasje
Blagovna Znamka Čudno dekle
Lase Votek Pralni Dvojno Votek
Lase Vrsta Razširitev Tkanje
Barva Las #27 Medu Blond
Najdaljši Lase Delež >=5%
Lahko Permed Da,
Kemična Obdelava Barvana
Primerna Umirajo Barve NOBEN
Lase Materiala 100% Človeških Las
Tekstura Telo Val
Lase Slog Telo Val Las Snope
Človeški Tip Las Brazilski Lase
Poreklo CN(Izvora)
Material Razred Non-remy Las

Podobni izdelki