Vroče Prodajo! Izgorevanje maščob Hujšanje Pralni Zamrznjene Maščobe Pomeša Oblikovanja Telesa Pralni 40k Kavitacija

Nov izdelek

€333.03

Oznake:

40k model, esc hujšanje, cavit, 32mm smole, cryolipolysis maščobe freeze kavo, strokovno kavitacija, 6 1 kavitacija lipo laser pralni 2020, slim obliž grelni obliži roko, moški hujšanje stroj, mini 40k kavitacija

Razlika med 3 strojev:

1)cavism S eno opremljena 5 ročaji, kot na sliki.

2)cavism Lipo enega je 8 več laserskih plošč kot S (6 big+ 2 mala)

3)cavism Lipo plus ena je 2 več ročaji, kot Lipo.(ena cryo ročaj za telo + 3 polar ročaj za obraz uporabe)

Teorija:

S kolektivno močan zvočni val glavo, močan zvočni val 40KHZ lahko oddajajo tako, da vibrira maščobne celice na vrhu hitrosti in proizvajajo številne podtlačna žepi znotraj in zunaj maščobne celice, robustly vpliv maščobnih celic za ustvarjanje introvertiran pišu in razletijo trigliceridov v glicerol in proste maščobne kisline.Nato RADIOFREKVENČNIMI valovi na pogostost 1M HZ se uporablja za naporno integrirani glicerol in proste maščobne kisline skozi promet.Končno, vakuumske RF in energije elektroda se uporablja za določanje položaja in zaostrovanje maščobe.V fiziki je znano kot "kavitacija".Micropore introvertiran pišu znotraj in zunaj celice lahko povzroči večjo molekularno gibanje in višjo raven energije in to bo na koncu povzroči, da maščobne celice se zlomi in s tem doseči učinke telesne zgradbe in izgubi teže.

Instrument Funkcijo in Zdravljenje rincipl:

Vakuumski Bipolarne RF ročaj

Telo oblikovanja Oprema sprejme večina advanced high-speed turbine negativnega tlaka, tehnologije in inovativne tri-dimensiona pretvorbo tehnologijo, ki združuje s mikroračunalniška čip pod nadzorom patent roller osi, in ima anti-geocentric pritegnili učinek na kožo.Privabljanje in outspreading je fibrillar vezivnega tkiva različnih cortexes , skozi ritmično masažo in učinkovito razčleniti podkožne maščobe in zmanjšanje celičnega tkiva kopičenje maščobe , uporabo patentov, da masaža globoko roller različnih delov thebody ,bi do plast maščobe v dermis, curium in podkožnega ,in sprostitev mikro-žilnih limfnih žil hkrati, ki spodbujajo presnovo in da se maščobne celice v pasivno gibanje maščobne kisline, celo znotraj celice strupov, prav tako je treba izločiti iz limfni sistem in vitro, v detoxitication povečanje fuction za več kot štirikrat.Lahko ročno ali kateri koli drugi instrumenti, ki ne morejo doseči odlične rezultate.Ob istem času, koža je bolj elastična in lesk.To je "zdravo telo kiparstvo management", ki je strokovnjak.

40Khz Ultrazvočno ročaj

Močan zvočni val eksplozije maščobe glavo

S kolektivno močan zvočni val glavo, močan zvočni val 40KHZ se lahko oddajajo za človeško telo vpliva maščobnih celic energično in povzroča trenja gibanja med maščobnih celic.To lahko povzroči učinkovito porabo kalorij in vlage v maščobne celice in zmanjša velikost maščobnih celic.Kaj je bolj, zvočni val, vibracije povzročijo ostre vpliv maščobnih celic, da jih bo eksplodirala v trenutku, zmanjšajo količino maščobnih celic in s tem doseči učinke odstranjevanje maščob.

Laser Načela:

Z laserskim obsevanjem, da spodbujajo izločanje in presnova maščob, z laserskim obsevanjem, ker po laser da je presnovni proces bolj okrepiti .superpozicijo dveh načinov, da se raztopi maščobe, ki se odvajajo Laser de-fatting hujšanje operacijo, je nova vrsta razmaščevanje laser raztapljanje maščobe, tanko telo in splošno liposukcija drugo mesto leži v svoji varnosti je bolje, laser de-fatting hujšanje zdravljenja je bila izvedena, da izginejo maščobe del specifično valovno dolžino svetlobe, obsevanje Maščobe bo zmehčala razgradnje, tako kot, da bi dosegli končni razmaščevanje namene.Tako v celotnem procesu laser de-fatting hujšanje zdravljenja, tako, da ni potrebe po travmatični .tako in dela morali nameniti pozornost in le redko.Ta vrsta laser de-fatting hujšanje zdravljenje je zelo varen.

Opomba: cena Brez vključene voziček.

RFQ

Plačilo

Vse elemente je treba plačati v roku 14 dni od konca liting.Ta zagotavlja dovolj časa za zmago več elementov za shranjevanje dostava!

Če je predmet še neplačane za 14 dni, začeli bomo Neplačani Element procesa.

Da bi ravnanje čas je le en delovni dan.Po vašem plačilu,bomo obdelali in naročil za ladje v 1~3 dan.

Dostava

Ceneje in hitreje, kot si mislite!

. Smo ponavadi pošiljanje paketov preko hitrega pošiljanja(DHL,Fedex,UPS,TTMS itd) in economicCourier, kot so Kitajska Post in Bpost,Hong Kong Post itd.Poziv sledenje podatkov je alwaystracked v času.

. Čas dostave je približno 2~15 delovnih dni .

. Postavko(e), bo ladja neposredno & takoj iz Hong Konga s priporočeno zraka parceli v severalbusiness dni.Praznik & vikendi NISO vključeni.

. Mi ne zaračuna DDV, vsi davki, ki bo kupec odgovornosti.

Mednarodni Kupci .Prosimo, Upoštevajte,:

a.Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Thesecharges so kupca odgovornost.

b.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški, ki beprior, da ponudbe/nakupu.

Vrnitev In Garancija

. Po prejemu izdelek v roku 30 dni, pomanjkljivo postavka ne zaradi zlorabljena bo upravičen do 1 do 1exchange.Bomo biti odgovorna za shipping stroški za vrnitev in ponovno pošlji poštnina.

. Ponujamo 60-dnevno vračilo denarja. 25%, obnavljanje pristojbina se uporabljajo za vse vrste povračilo.Dostava andhandling stroški so nevračljive.

. Nudimo ENO LETO garancije za unconsumable. zabavaj se dela kot glavni stroj,znotraj mainboardReturn itd,potrošnih delov, kot so ročaji,blazine,zamenjava žarnice, vse steklene dele, potrošni deli, kot so filtri ali obrabljena izvaja itd.niso zajeta.

. Kupec bi moral biti odgovoren za vse stroške prevozov v času garancijskega obdobja.kot so filtri ali obrabljena izvaja itd.niso zajeta.

Funkcija Hujšanje/Telo Hujšanje
Uporaba Beauty Spa in beauty salon
Blagovna Znamka Čarobno Belle
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela 40k
Vrsta Vakuumski Sistem Kavitacija
Postavka Vrsta Masaža & Sprostitev
Certificiranje CE

Podobni izdelki