Brezplačna dostava NIVEA SPF 50+ PA++++ SONCE Močno Prileganje Skrbi UV mlečno gel za zaščito pred soncem 80 g Super Nepremočljiva 2018 NOVA

Nov izdelek

€8.28

Oznake:

deodorant nivea, bioaqua za zaščito pred soncem, Za zaščito pred soncem, nivea q10, Nivea, Dež Ščit, čipke suncobran dežnik, srčkan ne dežnik, obraza pred soncem, obraz zaščito pred soncem

OPIS

Cena za 1pcs/ 2pcs/ 12pcs/ 24pcs

Brezplačna dostava za SLEDENJE ŠT.STORITEV

NOVO! 2018 najnovejšo različico NIVEA SUN Močno Prileganje Skrbi UV mlečno gel za zaščito pred soncem 80g z Hialuronska Kislina SPF50+ PA++++ OPIS blagovne Znamke

KAO NIVEA Velikost

80 g Pogoj

Novo (nerabljeni, neodprti, nepoškodovani) Produkcija

Japonska Navedba

Japonski

* VSE NOVE

IMAJO SLEDENJE ŠT.STORITEV!

100% Čisto nova in nerabljena!

Prosimo, obrnite na nas: Smo tudi ponudbo velike količine veleprodajnih storitev.

Nakup:

Smo tako daleč, kot je mogoče, da bi naše opise čim bolj popoln ,če pa imate kakršna koli vprašanja pred nakupom, vas prosimo, stopite v stik z nami.

Plačilo :

1.Samo RESNE ponudnike vabimo, da dražbe.

2.Sprejemamo alipay,TT,Western Union ,Plačati@pal (Brez doplačila).Prosimo, pišite mi, če naletite na kakršne koli težave na plačilo.

3.Uvoz davka, carinske takse ne vključuje.

Vsa plačila se pričakuje, dopolnjene v roku 5 dni po dražbi zaprta.Neplačane dražbi bo izgubila in kupec bo prejel negativne povratne informacije.

Pošiljke :

Letalski pošti(priporočeno pošto): zda/Kanada/velika Britanija/Avstralija/Azija : 7-20 delovnih dni.

IMAJO SLEDENJE ŠT.Druge države : 10-30 delovnih dni.

EMS,DHL, UPS,FEDEX,TNT: 4 do 8 delovnih dni.

Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po prejetem preverjeno plačilo.Vse elemente, ki so preverjene pred odpremo in skrbno ročno pakirana po naše v hiši ekipa.Trudimo se, da ladja vaš nakup čim vaše plačilo je počiščeno, tudi ob koncu tedna.

Smo le ladja element na naslov, naveden v skladu s podatki za plačilo.Kupec se mora prepričati, ali naslov za dostavo pravilen.Za visoko vrednost izdelkov, smo lahko zahtevajo preverjanje naslov preden smo ladje.To je narejeno za zaščito interesov tako vi, stranka, kot tudi nas, je prodajalec.Žal mi je, ampak ne moremo ladje, P. O. ali A. P. O. Box naslove.

Obrnite se na nas v 15 dneh od odposlano če ne prejmete našo predmet(ov).V nasprotnem primeru bi menijo, da je element(i) je bila prejeta.

Politika Vračanja:

Če ne boste 100% zadovoljni z nakupom, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjava, in sicer v 7 dneh od prejema naročila.Vendar pa morate zagotoviti, da je izdelek popoln in plačilo ladijskega stroškov vrnitve.

Povratne informacije:

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami, da sovle nobenih Težav.

Starostna Skupina Odrasli
vzorec Dolgo-ročaj Dežnik
Funkcija Vse v 1
Vrsta Dežniki
Številka Modela SC001
Velikost XXS
Nadzor Semi-Automatic
Material Plastični
Plošča Materiala Čipke
Izdelek Sončno in Deževno Dežnik

Podobni izdelki