EZ V Sistem Tatoo Kartuše #10 (0.30 mm) Magnum Tatoo Igle za Rotacijski Stroj Prijemala Dobave 20 kosov/Škatlo

Nov izdelek

€18.04

€18.98

-5%

Oznake:

psi iphone 8 žensk, hladilnik magnet micki, dekle kamera x2 mini, stekla nalepke dotik, huawei y6 2019 sijaj, disney gem nalepke, disney igre online, prijem trak kolo lija, stekla težko iphone 6

Hvala za stopiš z EZ tattooneedle Trgovina

Opis

EZ® V-Sistem Kartuš Igle, V Sistem, V-Izberite, Smo izbrali!Razvil EZ Tetoviranje z edinstvenim slogom stabilizacijo sistema, v najboljšem primeru najboljših orodij za body art tattoo ustvariti.Varnostne Membrane V pogonski Sistem.Stabilno premium fine igle. 100% PS Plina Sterilizirana in posamezno pakirani.Iglo izdelane iz kirurškega nerjavečega jekla.Medicinski razred plastike.Veliko Črnila pretoka. 20 kosov na paket.

Konfiguracija

Premer 0.30 mm Dolgo Taper: 3,5 mm

V-sistem

Elastična Membrana & Natančen Sistem Določanja Položaja Poganja Proti-Sistem, V-Izberite Kartuše funkcije z natančnostjo določanja položaja sistem in elastična membrana, da ustvarjajo ekstremnih za tetoviranje. (V-Sistem) To stanja napetosti membrane, da predstavi nemoteno in optimalno nasičenost na koži v vseh udarcih. (Elastična Membrana) V-Izberite izključno natančen sistem določanja položaja insulates vibracije, igle za dodatno natančnost ustvariti natančno gibanje in naroči točno pixel tako, kot želite. (Precise Positioning System) Odkrijte vrhunske tatoo V-Izberite.

Črnilo Tok Evolucije

z V sistem, potencialni črnilo splash problem je bil 75% zmanjša in novo (cel krog) kartuše shell design bo zagotoviti dodatno 20% črnila za shranjevanje.Plus, rafinirano, nasveti enhanced na črnilo razpršenost za optimizacijo nasičenosti na kožo.Več črnila gre za kožo in manj črnila, ki se zapravlja.

Novo Outshape

-Brut Zlato Kartuše Primerih Okras v luksuzni z elegantnim zlati barvi, ki je prepričan, vložki so exquisitely narejen. --Ergonomska Ročaj Načrta V-Izberite kartuše funkcija ergonomska ročaj načrta na kartušo lupini.To vam omogoča, da preklopite med vložkov enostavno, varno in hitro. --Estetske V Obliko Kartuše Ikona V obliko se vklesan na kartušo lupini za ustvarjanje estetskega V-sistem podpis.

Ocene od Umetnikov

Vrsta Tatoo Iglo
Funkcija 1 Elastična Membrana & Natančen Sistem Določanja Položaja
Blagovna Znamka EZ
Kakovost 20 Kosov/Škatlo
Poreklo CN(Izvora)
Dolgo taper 3,5 mm
Funkcija 3 Novo Outshape --Brut Zlato Kartuše Primerih
Številka Modela VC-M1
Premer #10 (0.30 mm)
Ime izdelka EZ V Izberite Kartuše
Material Kirurškega Nerjavečega Jekla in Medicinske razred plastike
Funkcija 4 Veliko Črnila pretoka
Funkcija 2 Črnilo Tok Evolucije

Podobni izdelki