3D Ženski Model Telesa s Svečo Plesni Silikonske Smole Epoksi Vosek Plesni Namizno Dekoracijo Ornament DIY Obrti Dišavna Sveča, zaradi Česar Orodje

Nov izdelek

€4.02

€11.49

-66%

Oznake:

3d človeške anatomije model, telo fondat, moški slika svečo, človekove plesni, candl plesni, plesni vosek, človekove plesni, čebelji vosek plesni, telo plesni, sveča slika varno

Silikonsko Plesni Ženska Telesa, Milo Plesni 3D Človekovih Sveča Sadra Čokolada Sveča valentinovo Torto Plesni Gline Smolo Kalupi

Značilnosti:

1,Edinstveno Nepravilne Oblike So: nepravilna silikonsko plesni nimajo tradicionalnih simetrije, namenjene pursing svobode, prilagodljivost in lepote, lahko v celoti prikaže vašo osebnost in plemenit okus, okraski, da bi ali sadje pladenj za shranjevanje pladenj.

2,Precej Debel in Vzdržljiv: Ti epoksi plesni so izdelani iz visoko kakovostnega silikona, mehka, debela, trganje, odporna na deformacije in bledenje, stroj, izjemno vzdržljiv in večkratno uporabo in se lahko uporablja za dolgo časa.

3,Močno Združljivost: Casting resin plesni so združljive z večino proces, materialov, kot so smole, epoksidne smole, akrilne barve, alkohol, barve, mila, polimera gline, vosek, mavec itd.Spredaj je zelo gladka in lahko odsevajo svetlobo, ki lahko učinkovito zmanjšanje nadležnih napak; zadnji je motnega in odpornost na zdrs, je dobro.

4,Enostavno Demould: Po zagotavljanju, da se smola je v celoti kaljeni, smole stanja, ki se lahko vlečejo ven preprosto za sukanje prilagodljiv smolo železnica plesni.To lahko enostavno spere z nekaj topli milnici, nato pa obrišite preostale vode z suho krpo.

5,ki je kot Nalašč za izdelavo dekorativne smolo obrti, okraski in tako naprej.

Specifikacije:

Ime: Gola Telesa Silikonsko Plesni

Material: silikon

Velikost: kot je prikazano na sliki

Seznam vsebine:1pc*Plesni/3PCS

Pogosta VPRAŠANJA

Q1: Kdaj boste poslali svoje naročilo?

A1: mi Bomo poslali vaše naročilo v 1-3 dni po prejemu plačila.

V2: ali mi Lahko pošljete realno sliko?

A2: Vse slike na naši spletni strani, so resnične in sprejeti sami.Barva mogoče imajo nekateri odstopanja med slikami in blaga, saj se fotografije, ki so posnete pod svetlobo in razlika velikost računalniškega zaslona.

V3: ali sem sledenje moje parcele?Zakaj ni sledenje podatkov?

A3:Vse parcele so sledenje podatkov.Sledenje podatkov morda zamikom nekaj dni na Pk-termeptuj.si sistema, prosimo, ne skrbite.

V4:Kateri način lahko mi pošljete tudi v moji državi ?

A4: Smo ponavadi izberite ePacket / China Post Registriranih Air Mail / Pk-termeptuj.si Standardne Dostave , običajno boste prejeli parcela okoli 15-60 dni po različnih državah.Prosimo, izberite DHL ali EMS, če jih potrebujete.

V5:Vrnitev & Vračilo

Politika vračanja: sprejemamo Pk-termeptuj.si politiko vračanja; Kupec plača povratni prevoz.

Nadomestilo Politike: nudimo zanesljive storitve politike.

• Če ste prejeli blago uničeno.Kontaktirajte nas za Celotno vračilo denarja ali zamenjavo.

• Če ne boste prejeli, blago, navedeno v času dostave.Kontaktirajte nas za Celotno vračilo denarja ali zamenjavo.

• Če ste prejeli blago s problemom kakovosti, se obrnite na nas za pol ali polnega zneska nadomestila.

• Koli disatified z izdelkom, se najprej obrnite na nas, namesto, da odprete spora ali pusti negativne povratne informacije.

V6:Povratne Informacije

1.Prosimo, počakajte malo velikosti napak zaradi ročnega merjenja.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

3.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, kliknite 5 zvezdicami v povratne informacije, če bo šlo vse dobro.

4.Če imate kakršne koli težave, se obrnite na nas, preden odprete spora, ali dajejo negativne povratne informacije,bomo ponudbo najboljših rešitev in težje delo, da vam več odlične storitve.bomo poskušali naše najboljše, da pomoč,ki ste,hvala vam!

2 silikonski vosek plesni
3 človeško telo silikonsko plesni
Material Silikonski
Oblika Človeška Figura
Številka Modela Telo Peko Plesni HZQP00218
Velikost 90*50mm
4 3D Telesa s Svečo Plesni
1 Silikonski Sveča Plesni
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki