Artsu Pol-Prozorno Kača Tiskanja Šifon Obleke, Trakov, ki Vidijo Skozi Obleko Maxi Seksi Režejo Dolžina Tal Vestidos ASDR70147

Nov izdelek

€7.05

€14.10

-50%

Oznake:

visoko kača obleko, šifon obleko poletje, polka dot telovnik, linija šifon obleko, eb satenasto obleko, jumpsuit kača, afriške dashiki obleko maxi, jeansa obleko brez naramnic, plt satenasto obleko, šifon obleko ženske

O Dropshiping & Veleprodajnih Naročil,

Lahko nudimo posebne secrvise,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate,če potrebujete.

Velikost(CM)

Bankrot

Pas

Kolk

Dolžina

S

76-88

80

96

130

M

80-92

84

100

132

L

84-96

88

104

134

OPOMBA:

1. To je Azijski velikosti, morate izbrati pravo velikost glede na vaše prsi, ramen dolžine, dolžina rokav in tako naprej.

2.Ta oblačila informacije o velikosti je le samo za referenco, in lahko imajo 2-4 cm razlike zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.

3.Postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kažejo nekoliko drugačno na vaš računalnik, monitor, saj spremlja niso umerjeni enako.

Trgovina na debelo in spusti shippingare bothwelcomed.Na debelo, vam bomo ponudili popuste in brez izrecnega dostava EMS DHL, ki traja samo 3-7 dni, da pridejo d.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Kako lahko sledenje moje parecl?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: (Kopirati brskalnika, da odprete) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na mojem računu ni nobenih customstax?Zaradi različnih politik v različnih državah, je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic .In 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.

2. Lepota kupec kažejo fotografije, ki so briljantno, zapustiti lepote fotografije in podrobnosti bodo priporočam in pomoči za druge kupce .

3.Če ne boste zadovoljni z našimi izdelki, pls stik z nami ,ne puščajte nobenih negativnih povratnih informacij,Smo bo zagotoviti 100% rešiti vse težave za vas.

Spol Ženske Obleke,Ženske,Dame,Dekleta,
Rokav Dolžina(cm) Brez rokavov
Vzorec Tipa Živali
Material Šifon
Številka Modela ASDR70147
Pasu imperij
Sezona Poletje
Moda Nov,Preppy stil,Seksi,Bodycon,Stranka,Žogo Obleke,Luštna
Rokav Slog Špageti Trak
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Izrez Poševnica vratu
Dekoracijo Iz Votlih
Silhueta Ravne
Slog Priložnostne,Kratek,Seksi&Club,Moda,Novost,Letnik

Podobni izdelki