Kuhinjske Posode Za Shranjevanje Rack Pan Pokrov Organizator Nastavljiv Bakeware Držalo Iz Nerjavnega Jekla Shrambo Omara Za Shranjevanje Rack

Nov izdelek

€8.77

€14.62

-41%

Oznake:

jedilni pribor kuhinjskega predala organizator pladenj, kuhanje imetnika, calzon, kuhinja storag, stojala organizator, shramba polje organizator, človek lonci pot, kuhinja orodje, escurreplatos cocina, folije za shranjevanje organizator

Značilnosti:

1、Stabilno Postavitev: pan pokrov organizator funkcije U-oblikovan lonec pokrov reže za načrtovanje, da bi pokrov stabilen in udoben za uporabo, ki je vaš dom shranjevanje izbira.

2、Nastavljivo Stojalo: stojalo se lahko prilagodi in shranjene kot želite, in širina reže se lahko prilagodi prosto, in pregraditev vrstica je lahko potegnil, da ustreza obema stranema osnovno ploščo, in njegov položaj se lahko premika, in s strani nosilca se lahko ločijo in se lahko uporablja tudi, da visi brisače.

3、Sponke Načrta za Povezavo: stojalo značilnosti sponke načrtovanja na obeh straneh stojalo, pri nakupu več kot 2 stojala, police so lahko med seboj povezani, to je močna in stabilna, in skladiščenja bolj učinkovito.

4、Shranjevanje Predlagatelj: stojalo je primerno za juho, lonci, ki jih naredi lepo in urejeno, in rack je zasnovan za nastanitev ponve, non-stick ponev, in celo juha lonci.Tako je kuhinja je čisto in urejeno.Po pranju, lonci in posoda lahko postavi na stojalo za sušenje.

5、Več Namenov: stojalo se lahko dajo v pulti, omare in predale.

Specifikacije:

Ime: Kuhanje Shranjevanje Rack

Material: PP+ nerjavečega jekla

Barva: črna, bela

Velikost: kot je prikazano na sliki

Paket Je Vključeno:

1*Posode Za Shranjevanje Rack

Skupščina korakom:

1. Potegnite concavo-konveksna delitev bar, da se prilega na obeh straneh znanja in mount svoje obeh koncih v bazo režo.

2. Potegnite vodoravno bar, da se prilega na obeh straneh znanja in mount svoje obeh koncih v bazo režo.

3. Sponke design na obeh straneh rack, se lahko povežete na krožnike skupaj, če kupite 2 ali več stojala.

4. Širino reže, se lahko prilagodi prosto med montažo.

​ ​

Poreklo CN(Izvora)
Material Kovine

Podobni izdelki