Wall-Mounted Silikonski Zložljive Ščetko Ni Mrtev Čiščenje Brush Set iz Silikona, Ščetko za WC, Kopalnica, Gospodinjskih Predmetov

Nov izdelek

€2.76

€4.60

-40%

Oznake:

nič dechet, pokrov wc, bež ščetko, držalo krtače toaletne, ščetka za wc, komplet wc, ščetko imetnik nordijske, čelada ls2 modularne, čiščenje wc, ščetka za wc

Wall-Mounted Silikonski Zložljive Ščetko Ni Mrtev Čiščenje Brush Set

Opis izdelka:

Modna stroji in preprost design to wall-mounted silikonski elastični ščetko videti bolj občutljivo.Ima zelo močno mehko in nepremočljiva ščetine, je brez vonja in prijazen do stene.

Wall-mounted silikonski elastični ščetko je izdelan iz mehke, trde posodo krtačo glavo izdelan iz visoko kakovostnih materialov, ki se lahko prožno podaljša v ozkih prostorov, od stranišča in kopalnice.

Značilnosti:

Učinkovita krtača:

Ergonomsko oblikovani ročaj, ki ne drsi, udobno ročno občutek.Čopič glavo je izdelan iz mehke, prožne in močne ščetine, ki lahko globoko in preprosto brušena za vsak del krtačo glavo za bolj temeljito čiščenje.

Trpežna ščetka za:

Čopič je odporna proti koroziji in trajne.Klasično stensko montažo silikonski elastični ščetko z preprost videz se lahko uporablja v kateri koli slog kopalnico.

Hitro sušenje:

Wall-mounted silikonski zložljive ščetko je nepremočljiva, ki lahko naredi, da se posuši hitro, da se prepreči kopičenje.To lahko zlahka očistijo v vsakem trenutku, da čopič brez vonja.

prihranite prostor:

Wall-mounted silikonski zložljive wc Brusovih je opremljen z čvrsta in gladka polica.Zavzema minimalen prostor v kopalnici in zaradi česar je videti bolj moderno.

Brez izsekavanje:

Wall-mounted silikonski zložljive ščetko je enostaven za namestitev.Po uporabi, vodotesno lepilo, ki omogoča krtačo, da visi navzdol, da odteče voda.Brez vrtanja je potrebno, da je wall-prijazen izdelek.

Podrobnosti O Izdelku:

Material: Silikon + ABS

Tip: Visi krtačo

Velikost: 42cm X 11,5 cm x 9.5 cm/16.5 x 4.5 x 3.7 palčni

Barva: črna, siva

Paket vključuje:

1 x wall-mounted silikonski elastični ščetko

Slog Strani
Številka Modela F325
Material Plastični
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba wc

Podobni izdelki