Hladilnik Organizator Shranjevanje Predalni Hladilnik Zamrzovalnik Polica izvlečna Hladilnik Škatla za Shranjevanje Hrane, Ohranjanje Particijo Posodo

Nov izdelek

€12.98

€21.63

-40%

Oznake:

bron etagere, večino posode, zamrzovalnik rack, skladiščenje hrane, , zamrzovalnik hrane, organizator, police v hladilniku, prsi zamrzovalnik, hladno skladiščenje, kotiček za shranjevanje policah kuhinja, hladilnik strani polica

Hladilnik Organizator Shranjevanje Predalni Hladilnik Zamrzovalnik Polica izvlečna Hladilnik Škatla za Shranjevanje Hrane, Ohranjanje Particijo Posodo

Bullet Točk:

1、Ohraniti Hladilnik Urejeno: Inovativna predal škatla za shranjevanje, ki je primerna za večino standardnih velikosti hladilnik

police, lahko shranite jajca, zelenjave, morskih sadežev, sadja in druge hrane, da bi hladilniku urejeno in čisto.

2、Prostor Design: Opremljena z razdelilno ploščo, če potrebujete

ločevanje hrane, lahko vstavite ploščo izolirati hrano in se izognili zmedi. 3、Močne in odporne na Obrabo: Izdelana iz visoko kakovostnih PS+ABS materiala, močne, odporne na obrabo in dolgo življenjsko dobo.

4、Prihranek Prostora: shranjevanje v košarico ni nujno, da je nameščena na razdelilno ploščo, lahko

lahko se uporablja samostojno, tako da odstranite predal imetnik, lahko zložene za povečanje prostora za shranjevanje v hladilniku.

5、Pogosto Uporabljajo: Primerna za pločevinkah pijač, zelenjave, mesa, sira, jajc,

sadje in druga živila.Dober pomočnik za kuhinja hladilnik za shranjevanje.

Namestitveni koraki: 1. Potegnite odprite hladilnik odbora.

2. Visi dve nastavljive teleskopske palice, ki so na hrbtni strani steklene police.

3. Izvlecite predal za shranjevanje določitvi okvir in obesiti spredaj

del o določitvi okvirja na sprednjo stekleno ploščo. 4. V cepilec ploščo lahko uporabljate ali ne, v različnih situacijah.

5. Dal shranjevanje predal v priročniku železniški fiksni okvir, ga lahko uporabljate kot običajno.

6. Skupaj.

Specifikacija:

Material: PS+ABS materiala

Velikost: kot prikazano

Barva: prozorno bela

Pakiranja: škatle

Seznam Vsebine:

1*Hladilnik, Predal Škatla Za Shranjevanje

Za naše Brazilija prijatelji:

Brazilija Post začasno napovedal, da bo zaračuna pristojbino približno US$3.50 na naročilo za vse mednarodne pošiljke, o avgust 27 (lokalni čas).Ta pristojbina se plača kupec po self-izjava, in bo povrnjen, če je ne plača.Če ne morete sprejeti plačati $3.5 Carinske Takse, Pls ne oddati naročila.

Več informacij prosimo, preverite, da za to povezavo, najlepša hvala za vaše razumevanje!

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.Vaše plačilo bo preverila Pk-termeptuj.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Pk-termeptuj.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Blagovna Znamka waasoscon
Material ABS

Podobni izdelki