3D Mink Trepalnice Dramatično Mink Trepalnice Prepredajo Puhasto Grdo Glasnost Wispy,Ličila umetno cils Narave, 25 mm mink trepalnice Razširitev-G

Nov izdelek

€2.43

€4.96

-52%

Oznake:

3d mink-kraž prodajalec, večino trepalnico, 25 mm jack, lash mink, lili mink trepalnice, moški umetne trepalnice, velik dramatičen mink trepalnice, lažno trepalnic, puhasto faix mink trepalnice, dvajset 25 mm trepalnice

O Izdelku-Super Puhasto Sofy Wispy Prepredajo Mink Trepalnice Za Dramatičen Videz!

Izdelan iz 100% Realno Mink Krzno, Pravi 25 mm 3D-slog.Čisto Ročno Izdelani, Mehko Band, udobno nositi.Izdelane Strokovne, Ustvariti lep, očarljiv pogled.Primerna za Poroka Dogodek ,Foto ustreli ,Večer, Srečna Stranka ali Vsakdanjo Uporabo.Enostaven za uporabo ali odstranjevanje oči odstranjevalec ličila ali orodja .Se lahko uporablja za veliko krat, če trepalnic, se uporabljajo, in pravilno odstraniti.Trepalnice lahko obrezana, da ustreza obris vaše oči.No lepilo z trepalnic.Različne Slog za izbiro.

PRILAGOJENE STORITVE-Smo Lahko Poste Vaš LOGOTIP na Paket Polje.Kontaktirajte NAS za Podrobnosti.

Več Podrobnosti

Kako Uporabljati:

Nežno Zdravljenje umetne Trepalnice.Ne Vlecite Trepalnice in Poskusite, da bi Svoje Naravne Previs, Uporabite Trepalnice Krtačo po Njem.Trepalnice Krtačo Lahko Uporabijo za Čiščenje Umazane Trepalnice, Ne Pranje Lažno Trepalnic z Vodo, s prsti Peel off Posušeno Lepilo.

Sestavine

Izdelan iz 100% Realno Mink Krzna

Navodila

Previdno odstranite trepalnice od primera.Linije trepalnic lepilo na trepalnico trakovi.Set za približno 30-50 sekund, dokler se lepilo je lepljiv in ne popolnoma moker .Uporablja trepalnico trak na podlago vaših naravnih teglenica črto.Rahlo pritisnite, lažno trepalnic, da se ujemajo z vašo naravno linijo.Če je potrebno, nanesite senčilo ali eyeliner, da bi vaše oči-line videti bolj naravno.Uporabite odstranjevalec ličila odstraniti umetne trepalnice so po uporabi.

OPOMBA:

1. Nežno Pri odstranjevanju vaše trepalnice ali jih uporabljajo.Uporabljajte koničastih tweezer nežno odstranite odvečno lepilo iz trepalnice po vsaki obrabe. 2. Izogibajte se maskara še posebej vodoodporna maskara, lahko poškoduje mink.Lahko poskusite, da uporabite čim manj na svoje trepalnice pred dajanje na vaše Mink Trepalnice. 3.Ne namakate vaše trepalnice v vode ali drugih tekočin kot so to lahko pokvaril obliko in curl za trepalnico.Hitro sperite Trepalnice in jih pustite, da se posuši, ko je potrebno. 4.Ne vlečenja ali potegnite na trepalnico, ko odstranjevanje lepila.Ne uporabljajte olja-rešitev, ki temeljijo na ali kemikalij, bo poškodujejo in oslabijo konstrukcija in videz vaše mink trepalnice.

Zgodba Blagovne Znamke

Blagovna Znamka CLOTHOBEAUTY
Poreklo CN(Izvora)
Umetne Trepalnice Slog Debel
Proizvodni proces, Ročno Izdelani
Umetne Trepalnice Band Plastični Bombaž Band
Postavka Vrsta Lažno Trepalnic
Umetne Trepalnice Razvrstite Strip Trepalnice
False Eyelashe Tip Celoten Strip Trepalnice
Številka Modela CLO25MG
Lažno Trepalnic Materiala Človeški Lasje
Količina 1 par
False Eyelashe Dolžina nad 1,5 cm

Podobni izdelki