100 KOS Božič Luči Posnetek S oblike Trajne Nepremočljiva Žleb Kavelj Za Zunanja Notranja Božič Niz Luči

Nov izdelek

€6.38

€9.12

-31%

Oznake:

božič zavese kljuke, kovinsko vezavo posnetki, avto led trakovi usb, fish hook, kavelj za meso, žleb led, žleb kavelj, plašč stojalo leseno, 2.4 d, bo gumi

Bullet Točk:

1、Paket Vključuje: prejeli Boste 100 KOZARCEV mini kljuko, 35mm, dolge, prozorne barve, dovolj, da okrasite mini lučke na Božičnih in drugih praznikih.

2、Visoko Uporabnost: blato kljuka je izdelana iz trpežne plastike, nepremočljiva, anti-zamrznitev, uporabni vse leto, kompakten in trden, ni enostavno, da bi prekinil.

3、Široko Paleto Uporabe: Primeren za ledenica luči, pravljice, luči, LED luči, niz luči, itd.Mini za Božič ali drugih festivalih, korito kljukice so idealna rešitev za obešanje luči doma in so bistvenega pomena za počitnice stranka dekoracijo.

4、Enostaven za Namestitev: Se lahko uporabijo za varno pritrdite dekorativne luči, v odtok ali na prostem, brez skrbi za njih, ki spadajo po hladni sezoni.Priporočena količina je do kraja kljuko na lahka vrv vsakih 6 palcev.

5, Dobro Orodja: Visi osnovna orodja niz luči doma, med prazniki, light up vaš življenja, bo vaš prostor lepo in enostavno dodate počitnice in stranka vzdušje.

Značilnosti:

1. Blato kljuka je izdelana iz trpežne plastike, nepremočljiva in zmrzlinsko dokaz, in je na voljo vse leto.

2. Majhne velikosti, da ne bodo pritegnili pozornost ljudi od razdalje, ki zagotavlja največjo možno razmislek dekorativne luči.

Specifikacije:

Ime: E-obliki Majhnih Luč Kavelj

Področje uporabe: obešalnik darilo počitnice kljuke, Božični okraski, luči, C7, Božični okraski, luči, C9 Božični okraski, luči, itd.

Material: PVC

Količina: 100 KOZARCEV/vrečko

material: plastika

Barva: prosojno

Velikost:

A: približno 15*13*35mm/0.5*0.5*1.3 v

B: približno 28*31*20 mm/1.1*1.2*0.7 v

Seznam Vsebine:

100*Kavelj

Opomba:

1. Proizvod velikost, je ročno meri, in tam je toleranca 1-2 cm.

2. Izdelek je majhna po velikosti, prosimo, uporabite to pod nadzorom odrasle osebe.

Količina
Poreklo CN(Izvora)
Ime
Material PVC
Barve

Podobni izdelki