KiWarm 10 Listov 24K Čisto Pravega Jedilnega Gold Leaf Folijo Gilding Obrti Dekorativni Obrti Papir Obraz Lepote 4.33 cm*4.33 cm

Nov izdelek

€3.22

€4.14

-23%

Oznake:

lepota gold leaf set, folije gold leaf, lepilo gold leaf, nakup zlata listov listov, plovila materiala, papir za čokolado, cellophan papirja, papir, milo listi lepota, 14k zlato listov listov, papir pastelnih

Funkcija:

-Pravi Gold Leaf 100% Pure 24K za 10 Kosov

-Obrazno Masko Spar Proti Gubam Trdno Kožo,

-Hrana Najboljše Užitne

-Za Gilding, D. I. Y., Ročno Umetniško Delo, itd.

-24 K zlata maska dvigala in podjetja, vašo kožo, da se zmanjša pojav drobnih gubic, gub in polepšajo kožo.Zlato gilded pokrovi, lica, ustnice in/ali décolleté z motno, foiled, zlati svetlosti, Hrano Najboljše Užitne, Torto Okrasite in Za Gilding , D. I. Y. , Ročno Umetniško Delo in druga uporaba

Specifikacija:

Gold Leaf : Folije

Količina : 10 Kosov

Narejen je iz : 100% Čistega Zlata,

Ocena : Hrana Razred Užitni

Postavka Pogoj : Realni Čisto 100% Nov, Visoko Kakovost

Material : 24 K Čistega Zlata,

Barva : Zlata

Paket & Velikost : 10 kosov za Velikost 4.33*4.33 cm.vsakega

Paket je vključeno:

10 x Zlati Listi

Prednosti Gold Leaf Spa

-Zmanjšuje videz drobnih linij in gub.

-Zmanjšuje videz poškodbami sonca.

-Zmanjšuje starostne pege in pomaga naredite kopijo svetlejšo kožo evens ven ton kože.

-Videz kože in občutek gladka in mehkejša.

-Bori off škodljivimi prostimi radikali pomaga preprečiti prezgodnje staranje.

-Upočasni kolagena plašča in kljubuje človeški proces staranja.

-Videti mlajša skoraj takoj.

-Zagotavlja zlati sijaj.

-Spodbuja čvrstost kože in poveča elastičnost kože in dvigala kože.

-Zagotoviti uvrščeno učinek preprečuje povešanje kože.

-Zmanjšuje vnetje kože popravila poškodovane kožne celice.

-Pospešuje celično rast, poveča življenjsko dobo kože.

-Služi kot za vse naravno zaščito pred soncem.

Kako uporabljati za Obraz Spa.

1.Čiščenje in temeljito obrišite obraz.

2.Čiščenje obraza s toplo, vlažno brisače približno 1 do 2 minuti.

3.Nanesite serum ali vaš najljubši nego kože z uporabo navzgor, krožnimi gibi na obraz, ne sperite.

4.Uporabljajo 24K Gold obrazno masko, kot je prikazano, gladko masko, nežno, da se zagotovi dober stik s kožo.

5.Masaža v 24K Gold obrazno masko z navzgor, krožnimi gibi na obraz, dokler se ne absorbira v celoti.

Hrana Najboljše Užitne in Torto Okrasimo

V Evropi tradicijo uporabe užitno zlato na hrano sega vsaj 16ht stoletja!!V Japonska tradicija je tudi stoletij stara.

Za tiste, nenavadno in zelo poseben časi ali dogodki v vašem življenju ste lahko odloči, da dodate dotik užitni gold leaf eleganco hrane.Ja, to je varno, da vzamemo gold leaf in stroški dodajanje užitno zlato listov v meni je dovolj razumno.To je lahko zelo stroškovno učinkovit način, da res brcnil novost ravni skupine.

Čisto užitno zlato, ki ni imel zelo zlitine ali drugo kovinsko dodal, da ga nima nobene prehranske vrednosti in bo skozi telo, brez kakršnih koli škodo ali reakcije.Da bi za proizvodnjo zlata listov v različnih barvah, je mešati z drugimi minerali, kot so baker, ki izhaja v barvah, ki segajo od rdeče ton belega zlata.Te zlitine, ki NISO užitni.

Užitni gold leaf je čisto zlato.Nekatere užitne gold leaf je kombinacija čistega zlata in čistega srebra.Užitni gold leaf je bilo certificirano kot varno, da zaužijejo in je bil potrjen kot "Food Grade" v Evropi.

Natakarji všeč, da uporabite užitno zlato listov, da svoje eksotične koktajle za posebne priložnosti za izboljšanje eleganco pijačo.Ali bodo dodali zlato "krpice" za pijačo, kot šampanjec za dodatno opremo.Kuharji in peki ugotovili, da dodate ledene zlata, gurmanske hrane, jedi in sladice dodate poseben pridih obrok.Užitni gold leaf je bil uporabljen za kritje Zahvalni turčija.Užitno zlato lahko dodate pijače in jedi brez strahu pred spreminjale občutek in okus hrane in pijače.

Gold leaf prihaja v tanke liste, ki je lahko tako lahki, da bodo skoraj lebdijo v zraku.Kot vsak umetnik, ki "gilds" lahko povem, nekaj prakse in izkušenj, je koristno, ko poskušate uporabiti užitno zlato za hrano ali pijačo.Boste našli gold leaf lažje ročaj in velja, če uporabljate dva zelo tanke lopaticami noži za proces.Uporaba na rezilo za odpenjanje in pridržite gold leaf stanja, nato pa uporabite drugo rezilo za neposredno listov na okrašena element.Morda vam je ljubše, da uporabite orodja v GILDING KIT pri dajanju užitno zlato listov v hrano in pijačo.

Če greste v restavracijo in naročite obrok, ki je obložen z užitno zlato boste ugotovili, da se bodo cene verjetno zelo visoka.Plačujete za dojemanje je ekstravagance.Pri odločanju za uporabo užitno zlato sebe, imejte v mislih, količine, ki so običajno tako majhne, da so stroški gold leaf bo zelo smiselno v okviru celotnih stroškov hrane in stranka.

ZLATO ZA UŽITNI UPORABO

Od antike, ko zlato doživela posebne obdelave in zdravljenja, je veliko vsestranskost, bi bilo še posebej primerna tudi za okrasitev hrano in pijačo med zelo pomembne priložnosti.

Sodobno pripravi na del MBB predvideva izključno uporabo 24K (100% Čistega Zlata) surovine in spoštovanje strogih proizvodnje smernice, ki omogoča končnim izdelkom, da bi pridobili užitne hrane dekoracijo certificiranje.Takšna čistost zagotavlja najvišje standarde kakovosti in dovoljenja, kuharji, slastičari mojstri, vinski strokovnjaki in barman za pridobitev unmat

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela gold leaf
Material 100% Čistega Zlata,

Podobni izdelki